Εγκληματική επίθεση σε φοιτητή από ναζιστικά τάγματα εφόδου της ΧΑ

3348
επίθεση

Συνελήφθη συνεργάτης του Μιχολιάκου και γνωστό στέλεχος της ΧΑ ως ένας εκ των δραστών της δολοφονικής επίθεσης στον 24χρονο φοιτητή
Με οργή και αποτροπιασμό η δημοκρατική κοινή γνώμη πληροφορήθηκε τη νέα σχεδιασμένη εγκληματική επίθεση από ναζιστικό τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής σε βάρος ανυπεράσπιστου και ανυποψίαστου φοιτητή.
Το γεγονός καταδεικνύει την πλήρη αποθράσυνση των ομάδων ναζιστικής θηριωδίας μπροστά στην πλήρη ανοχή και ατιμωρησία που επιδεικνύουν απέναντί τους η κυβέρνηση, το αστικό πολιτικό σύστημα και ιδίως οι δυνάμεις Ασφαλείας.
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μέλη των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής έπεσε ένας 20χρονος φοιτητής στην οδό Παπαδά κοντά στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μέλη της Χρυσής Αυγής μετά την επίθεση που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Μεσογείων, πραγματοποιούσαν «περιπολίες» στην περιοχή. Στη θέα του φοιτητή το τάγμα εφόδου επιτέθηκε στον 20χρονο καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θεώρησαν πως συμμετείχε στην πρωινή επίθεση στα γραφεία.


Η μανία των χρυσαυγιτών ήταν τόσο μεγάλη που προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι του φοιτητή που κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με τους τραυματιοφορείς να του φορούν ειδικό κολάρο στο λαιμό. Αυτήν την ώρα ο 20χρονος βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί πραγματοποιούν σειρά εξετάσεων για να διαπιστώσουν πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του.

Ταυτόχρονα υπάρχει σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για την ταυτοποίηση των δραστών της δολοφονικής επίθεσης. Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού αναφέρουν στην αστυνομία ότι τα άτομα που επιτέθηκαν στον φοιτητή είναι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.
*Πηγή φωτογραφιών: bloko.gr

Συνελήφθη συνεργάτης του Μιχαλολιάκου για την εγκληματική επίθεση

Στα χέρια των αντρών της Κρατικής Ασφάλειας έπεσε το πρωί ένας από τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού και σοβαρού τραυματισμού του 24χρονου φοιτητή, χθες το μεσημέρι στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Πρόκειται για έναν 42χρονο, στέλεχος της Χρυσής Αυγής, ιδιοκτήτης του cafe-bar Bristol, το οποίο είναι στέκι χρυσαυγιτών και από το οποίο βγήκαν όλοι όσοι επιτέθηκαν στον άτυχο νεαρό που απλά έτυχε να περνάει από το σημείο.
Ο Χ.Ζ. δεν είναι τυχαίο πρόσωπο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, καθώς πέρα από διαχειριστής του συγκεκριμένου καταστήματος (σ.σ.: ως ιδιοκτήτρια φαίνεται η μητέρα του) είναι υπεύθυνος ασφαλείας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και διορισμένος από την Χρυσή Αυγή υπάλληλος στην Βουλή και συγκεκριμένα στο γραφείο του ίδιου του επικεφαλής της, Ν. Μιχαλολιάκου.
Πρόσθετα, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη.
Ο ξυλοδαρμός του φοιτητή σημειώθηκε μόλις λίγες ώρες μετά την επίθεση με μπογιές και βαριοπούλες αντιεξουσιαστών στο κατάστημα της εισόδου των γραφείων της Χρυσής Αυγής επί της Λ. Μεσογείων και οι δράστες φαίνεται πως τον πέρασαν για αντιεξουσιαστή και έπραξαν έτσι υπό την μορφή αντιποίνων. Μάλιστα, του άρπαξαν και ένα σακίδιο που είχε μαζί του, στο οποίο είχε μέσα μία φωτογραφική μηχανή και ένα κινητό τηλέφωνο.
Η επίθεση αυτή όμως όπως προαναφέρθηκε έγινε μπροστά στα μάτια αρκετών μαρτύρων και έτσι ήταν απλά θέμα χρόνου να οδηγηθεί η Κρατική Ασφάλεια στον συγκεκριμένο χώρο.
Ο φοιτητής διακομίστηκε και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό, ενώ η έρευνα της Κρατικής Ασφάλειας συνεχίζεται για τον εντοπισμό και την σύλληψη των υπολοίπων δραστών. Ο 42χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας