Δυσφορία Ερντογάν: Σηκώθηκε κι έφυγε όσο μιλούσε ο Τραμπ στον ΟΗΕ!

1748
οηε
Με καθυστέρηση στο βήμα ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκίνησε την ομιλία του αποθεώνοντας τα πεπραγμένα του, με τον Τούρκο ομόλογό του  να αποχωρεί επιδεικτικά – Δημοσιογράφος της Sabah πάντως, λέει ότι  δεν ισχύει η αποχώρηση με τον τρόπο που παρουσιάστηκε.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ο Τούρκος ομόλογός του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε από την αίθουσα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ καθυστέρησε να προσέλθει στο βήμα και πριν από αυτόν το λόγο πήραν οι πρόεδροι του Εκουαδόρ, Λένιν Μορένο.

Στην αρχή της ομιλίας του, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε ότι η κυβέρνησή του πέτυχε πολύ περισσότερα από όλες τις υπόλοιπες κυβερνήσεις των ΗΠΑ μέσα σε δύο χρόνια.«Κατάφερα σε δύο χρόνια όσα κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ στο παρελθόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Και κάπου εκεί ο Ερντογάν, σηκώνεται και αποχωρεί επιδεικτικά. Πάντως, ο δημοσιογράφος της τουρκικής εφημερίδας Sabah, Ragip Soylu, έγραψε στο Twitter: «Η είδηση ότι ο Ερντογάν έφυγε από την αίθουσα κατά την ομιλία του Τραμπ δεν είναι αληθής. Απλώς πήγε σε άλλο δωμάτιο, καθώς η ομιλία του ήταν προγραμματισμένη αμέσως μετά από τον Τραμπ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας