Δολοφονούν τους Έλληνες ομογενείς-Ιδού το Ουκρανικό καθεστώς που στηρίζουν ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ

1844

Η είδηση της στυγερής δολοφονίας δύο άμαχων Ελλήνων ομογενών και ο τραυματισμός άλλων δύο από αδίστακτα πυρά Ουκρανών στρατιωτών στη γραμμή επαφής στην Ανατ. Ουκρανία, οι οποίοι ουκρανοί στρατιώτες είναι εκπαιδευμένοι να θεωρούν τους δεκάδες χιλιάδες Έλληνες ομογενείς αυτόχθονες ως από δίωξη εχθρούς, δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία.

Η κακομεταχείριση, οι προπηλακισμοί, οι διώξεις και οι ξυλοδαρμοί των εκατοντάδων χιλιάδων ομογενών στην Ουκρανία από το Ουκρανικό καθεστώς ειδικά στην Ανατ. Ουκρανία και παλαιότερα στην Κριμέα όσο ήταν στα χέρια της Ουκρανίας, είναι σύνηθες φαινόμενο το οποίο παίρνει νέες διαστάσεις τώρα σε μια φάση μεγάλης όξυνσης των σχέσεων Ουκρανίας-Ρωσίας.

Οι φασίστες του Κιέβου ιδιαίτερα αλλά και οι Ουκρανικές κυβερνήσεις που τους καλύπτουν, επειδή η ελληνική μειονότητα στην Ουκρανία εκφράζει συμπάθεια προς τη Ρωσία και τους Ρώσους, οι οποίοι τους συμπεριφέρονται ισότιμα και με πλήρη σεβασμό στα δικαιώματά τους, την έχουν αναγορεύσει σε υπ’ αριθμόν ένα εχθρό τους.

Το τραγικό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις και το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο των κομμάτων της Ν.Δ, το ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ με τις κοινοβουλευτικές και μη παραφυάδες τους, όχι μόνο δεν στηρίζει την μακραίωνη παρουσία και τα δικαιώματα των Ελλήνων της Ουκρανίας αλλά και συντάσσεται πλήρως, στο όνομα της αμερικανονατοϊκής αλληλεγγύης, στην πραγματικότητα υποδούλωσης, με το φασίζων καθεστώς του Κιέβου.

Γι’ αυτό κιόλας με μεταξύ τους συνενόηση και τα τρία αυτά κόμματα του κατευνασμού, της υποτέλειας και της προδοσίας των εθνικών συμφερόντων, συναποφάσισαν να ακολουθήσουν πιστά τους αμερικανονατοϊκούς δολοφόνους και να πράξουν ότι τους ζητηθεί για να ηττηθούν οι ρωσόφιλες αυτόνομες δημοκρατίες της Ανατ. Ουκρανίας και η ίδια η Ρωσία, πράγμα που θα είχε ως βέβαιο αποτέλεσμα την εκδίωξη και εξόντωση άλλου ενός ανθηρού τμήματος του απόδημου ελληνισμού στο εξωτερικό.

Δυστυχώς δεν φταίνε γι’ αυτό το κατάντημα μόνο τα πολιτικά “συνεταιράκια” της οιωνοί δουλοφροσύνης, Κυρ. Μητσοτάκης, Αλ. Τσίπρας, Ν. Ανδρουλάκης αλλά φταίμε και μεις που όχι μόνο δεν εξεγειρόμεθα για να τους πετάξουμε στα τάρταρα αλλά και τους επιβραβεύουμε με τη ψήφο μας.

Μέχρι που θα φθάσει ο ραγιαδισμός σε αυτήν την χώρα; Μέχρι να γίνουμε και ολοκαύτωμα;

Υ.Γ Θλιβερή η ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών για τη δολοφονία των δύο Ελλήνων ομογενών και ακόμα πιο τρισάθλια και δουλοπρεπής η στάση του ΥΠΕΞ Ν. Δένδια προς τον Ουκρανό ομόλογό του.

Μόνο συγγνώμη δεν ζήτησε από τους Ουκρανούς η ελληνική πλευρά. Ντροπή κύριοι, Ντροπή.

Αν δεν μπορείτε να προασπίσετε την αξιοπρέπεια αυτής της χώρας, τουλάχιστον μην την εξευτελίζεται.

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας