Διώξεις κατά Λαφαζάνη και στημένες, ψεύτικες δημοσκοπήσεις: Όψεις του ίδιου νομίσματος

2708
λαφαζάνη

Η πολιτική δίωξη του Παν. Λαφαζάνη με τον μισό Ποινικό Κώδικα σε βάρος του είναι μόνο η ορατή κορυφή του παγόβουνου, μας έλεγαν στελέχη της ΛΑ.Ε.

Μια ολόκληρη επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από σύσσωμες τις δυνάμεις του πιο άθλιου κατεστημένου που κάθονταν ποτέ στο σβέρκο της χώρας και η οποία διεξάγεται με έναν λυσσώδη τρόπο και με όλα τα δυνατά αντιδημοκρατικά μέσα και αποσκοπεί στην φίμωση και στο θάψιμο όλων των δημοκρατικών αντισυστημικών δυνάμεων και πρώτα απ’ όλα της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε).

Η ΛΑ.Ε ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Μπορεί ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΝΔ και πλάι τους οι ακροδεξιές και νεοναζιστικές αποφύσεις, μαζί με τις ολιγαρχικές ομάδες που στηρίζουν αυτές τις «πολιτικές συμμορίες» χειραγώγησης (γιατί έχουν πάει, πλέον, να είναι πολιτικά κόμματα), να ανταγωνίζονται τυφλά για τις καρέκλες της εξουσίας και μόνο γι’ αυτές και φυσικά για τα προνόμιά τους, αλλά όλες μαζί αυτές οι δυνάμεις, ενωμένες ως μια γροθιά πολεμούν μανιωδώς κυρίως την ΛΑ.Ε και κινούν γη και ουρανό για να εξαφανίσουν, ειδικά την τελευταία και την δυναμική της από το προσκήνιο.

Και πολεμούν με μανία και κατά βάση την ΛΑ.Ε γιατί αυτή είναι η κύρια, αν όχι η μόνη δύναμη που αναδεικνύει ως προτεραιότητα το μέγα αίτημα της εθνικής ανεξαρτησίας με πρακτικούς ρεαλιστικούς όρους και σαφές, αντιιμπεριαλιστικό μέτωπο, γιατί είναι η μόνη δύναμη που στρέφεται ευθέως, χωρίς μισόλογα και εξισορροπήσεις, ενάντια στον αμερικανοϊσραηλινό σχεδιασμό άλωσης της χώρας μας. Η μόνη, επίσης, που αμφισβητεί τον γερμανικό αποικιακό ρόλο στον τόπο και το όχημά του, το γερμανικό ευρώ και την γερμανική ΕΕ. Η κύρια δύναμη που αναδεικνύει, συγκρούεται και παλεύει στον δρόμο για τα μεγάλα κοινωνικά θέματα από τον μισθό, την σύνταξη, την φτωχοποίηση και τους πλειστηριασμούς, έως τις αποκοπές ρεύματος. Η μόνη που θέτει την διπλή ανάγκη της εθνικής και κοινωνικής απελευθέρωσης. Τον αγώνα που λέει ούτε ΗΠΑ, ούτε Γερμανία, ούτε ολιγαρχία. Ελευθερία, δημοκρατία, δικαιοσύνη, εθνική ανεξαρτησία.

ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

Το πιο χαρακτηριστικό, ίσως, δείγμα αυτής της λυσσώδους εκστρατείας κατά των αντισυστημικών δυνάμεων και πρώτα απ’ όλα της ΛΑ.Ε, είναι το βρώμικο πλέγμα των δημοσκοπήσεων. Μιλάμε για κατευθυνόμενες, αδρά πληρωμένες μετρήσεις, που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα και στο μόνο που αποβλέπουν είναι να χειραγωγούν και να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους πολίτες. Οι δημοσκοπήσεις αυτές, ενώ αποτελούν ένα ενιαίο άθλιο λόμπι εξαπάτησης και λαθροχειρίας του νεοαποικιακού συστήματος, πλην ίσως κάποιας εξαίρεσης, την ίδια ώρα χωρίζονται μεταξύ τους ανάμεσα στις δύο ανταγωνιζόμενες «κομματικές συμμορίες» του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Είναι τέτοια και τόσα τα ψέματα και τα στημένα παιχνίδια τους, ώστε την ώρα που από κοινού, σύμφωνα με το «συμβόλαιο», θάβουν, για παράδειγμα την ΛΑ.Ε, την ίδια ώρα εμφανίζουν στην ίδια συγκυρία δημοσκοπικές διαφορές της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ, που κινούνται, περίπου, ανάμεσα στο 3% και στο 12%, οι οποίες μόνο σε παραχάραξη και ελεεινά κομματικά παιχνίδια οφείλονται και δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από κανένα στατιστικό λάθος.

Την ίδια ώρα, επίσης, ενώ τα κομματικά επιτελεία και οι πρεσβείες έχουν στα χέρια τους δημοσκοπήσεις που δίνουν, για παράδειγμα, στην ΛΑ.Ε 6% και πάνω, την ίδια στιγμή με κοινή εντολή άνωθεν, στις δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιούνται η ΛΑ.Ε δεν πρέπει να εμφανίζεται ποτέ δια ροπάλου με ποσοστό πάνω από 2%.

Είναι τόση και τέτοια η κοροϊδία και η απάτη των δημοσκοπήσεων, ώστε εμφανίζουν περίπου αυτοδύναμο (!) και πρωθυπουργό τον Κυρ. Μητσοτάκη, όταν στην ίδια δημοσκόπηση η αξιολόγηση της ΝΔ είναι πάνω από 60% (!) αρνητική και η «γκρίζα ζώνη» είναι περίπου 15% (!), ενώ ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει αρνητική (56%) και «γκρίζα» (11%) αξιολόγηση που φτάνει το 67%! Σκέτη κοροϊδία!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗ

Είναι τραγικό ότι στη χώρα αντί να βγουν θετικά συμπεράσματα από τη μνημονιακή περιπέτεια, που συνεχίζουμε να βιώνουμε, βλέπουμε την Ελλάδα του ξενόδουλου πολιτικοοικονομικού κατεστημένου, να βυθίζεται όλο και περισσότερο στην παρακμή, στην κλεψιά, στην διαφθορά, στην χρησιμοποίηση των πιο άθλιων μέσων για αθέμιτο πλουτισμό, στις πελατειακές σχέσεις, στην διαπλοκή, στα σκάνδαλα, στις μίζες, στις εξαγορές, στην ηθική και πολιτιστική εξαχρείωση.

Το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο ποτέ πριν δεν ήταν όσο σήμερα βυθισμένο στην παρακμή, στην σαπίλα, στην συναλλαγή, στους εκφοβισμούς, στα σκάνδαλα και στο πολιτικό χρήμα.

Ένα ερώτημα παραμένει μετέωρο: Υπάρχουν στην κοινωνία δυνάμεις ικανές να σηκώσουν κεφάλι για να προωθήσουν έναν προοδευτικό δημοκρατικό προσανατολισμό, με πρώτο στόχο να καθαρίσουν την κόπρο του Αυγείου στον τόπο;

Αυτό είναι το σημερινό μέγα δίλημμα και η μεγάλη ιστορική πρόκληση, η οποία ή θα απαντηθεί θετικά ή η χώρα δεν θα έχει κανένα απολύτως αύριο.

Ν.Ζ

1 σχόλιο

  1. Για να λένε ότι το κράτος
    κινδυνεύει από τον Λαφαζάνη,
    το είδαν στις δημοσκοπήσεις.
    Καλό. Για πάμε δυνατά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας