Δικάζεται ο ναζί τραμπούκος Χρήστος Ζέρβας

1753
ναζί
Δικάζεται σήμερα,  στο Δ’ Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, ο χρυσαυγίτης Χρήστος Ζέρβας για την άγρια επίθεση στον φοιτητή Αλέξη Λάζαρη έξω από τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής τον περασμένο Μάρτιο.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της 31ης Μαρτίου, οι ναζί τραμπούκοι τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι, προκαλώντας του σοβαρότατα τραύματα.
Ο Χρήστος Ζέρβας, τον οποίο αναγνώρισε τόσο ο φοιτητής που ξυλοκοπήθηκε όσο και αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης, είναι πρωτοπαλίκαρο του Νίκου Μιχαλολιάκου, μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή στο γραφείο του ίδιου του αρχηγού, υπεύθυνος ασφαλείας των κεντρικών γραφείων στη Μεσογείων, μέλος της Χρυσής Αυγής επί 25 χρόνια, πρώην υποψήφιος βουλευτής στην Άρτα στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου 2015 και πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο της Αθήνας με το ψηφοδέλτιο Κασιδιάρη.
Ο Ζέρβας αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης αλλά και της ληστείας από κοινού, καθώς οι χρυσαυγίτες έκλεψαν από τον Αλέξη Λάζαρη την τσάντα του.
Στον χώρο των δικαστηρίων πραγματοποιείται ήδη αντιφασιστική συγκέντρωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας