Διατεταγμένη υποκρισία Κοντονή και ΣΥΡΙΖΑ

2666

Δυσάρεστη έκπληξη εξέφρασαν Κοντονής και ΣΥΡΙΖΑ για την απαράδεκτη απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών για την μη αποφυλάκιση της Ηριάννας και του Περικλή.
Η υποκρισία τους περισσεύει, διότι θα έπρεπε να είχαν παρέμβει, πολύ πριν την απόφαση, θετικά και εποικοδομητικά με σαφή πολιτικό λόγο και τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία, προκειμένου να καταδείξουν την ανάγκη αποφυλάκισης για την Ηριάννα και τον Περικλή.
Δεν το έπραξαν, κλείνοντας το μάτι σε μια ενδεχόμενη αρνητική απόφαση, με πρόσχημα την μη παρέμβαση στη Δικαιοσύνη.
Η κυβέρνηση, όμως, με εντολή της τρόικας επενέβη ωμά στην Δικαιοσύνη για να αθωώσει τον Ανδρέα Γεωργίου για τα εγκλήματα του και μάλιστα να τον αποζημιώσει και από πάνω!
Η κυβέρνηση με εντολή της τρόικας , επίσης, επενέβη ωμά στη Δικαιοσύνη για να βγει βούλευμα, που να απαλλάσσει τους τρεις Ευρωπαίους του ΤΑΙΠΕΔ που ενέχοντο σε σκανδαλώδη εκποίηση ακινήτων του Δημοσίου.
Το ψέμα, λοιπόν, η ευτέλεια, ο κυνισμός, η διπλοπροσωπία και ο χαμαιλεοντισμός χαρακτηρίζουν τις εκ των υστέρων αντιδράσεις Κοντονή και ΣΥΡΙΖΑ, στις οποίες προσέθεσε τον οβολό του, λείπει ο Μάης από την Σαρακοστή, και ο Πολάκης.
Δεν ζητήσαμε από την κυβέρνηση επέμβαση στη Δικαιοσύνη, που μόνο για σκάνδαλα κάνει, αλλά να πει την αλήθεια και να λάβει μια αυτονόητη πολιτική θέση.
Μια τέτοια στάση, όμως, έχει σχέση με τη σημερινή κυβέρνηση όσο ο Φάντης με το Ρετσινόλαδο.
Μνημονιακοί υποκριτές φύγετε γρήγορα για να σταματήσετε να μολύνεται τη χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας