Διαστάσεις λαμβάνει η αποκάλυψη των εκτός σειράς εμβολιασμών του Κ.Υγείας Βύρωνα

603
Διαστάσεις λαμβάνει η αποκάλυψη
Περισσεύει το πολιτικό θράσος του Δήμαρχου και της δημοτικής αρχής Βύρωνα
Εμβολιάστηκαν εκτός σειράς και ζητάνε και τα ρέστα
Η ανάδειξη του θέματος από την ιστοσελίδα μας ανάγκασε τους εμπλεκόμενους (τελικά) να λάβουν δημόσια θέση.
Μετά από 3 εβδομάδες απόλυτης σιωπής από τους ιθύνοντες και τα ΜΜΕ, υπήρξαν δημοσιεύματα σε μεγαλύτερα ειδησεογραφικά sites και υπήρξε δήλωση του κ. Γώγου (στο facebook) και δελτίο τύπου από τον Δήμο Βύρωνα.
Το εντυπωσιακό είναι πως οι εμπλεκόμενοι (δημοτική αρχή και αντιπολίτευση καθώς και οι υπεύθυνοι του Κ.Υ. του Δήμου Βύρωνα) όταν πλέον δεν σιωπούν, προβαίνουν σε επίσημες δηλώσεις και κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και γενικόλογα επικαλούνται «την τήρηση διαδικασιών», τις οποίες έχουν παραβεί πλήρως.
Η διοικητική ευθύνη τους ως δημόσια στελέχη και η ηθική ευθύνη τους απέναντι στο λαό στις δύσκολες στιγμές που υπάρχουν είναι τεράστια.
 
Πιο συγκεκριμένα:
  • Περισσεύει το πολιτικό και ηθικό θράσος της τοπικής δημοτικής εξουσίας, στο Δήμο Βύρωνα και ειδικά του Δήμαρχου κ Κατωπόδη και των δύο αντιδημάρχων που καταγγέλλονται ότι εμβολιάστηκαν στις 16 Φεβρουαρίου 2021 στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα, εκτός κανονικής σειράς.
  • Η ιστοσελίδα μας με δημοσιεύματα της, ανέδειξε το ζήτημα αυτό, θέτοντας αρχικά ερωτήματα για τις πληροφορίες που είχε από αυτά που συζητιούνται, μεταξύ των πολιτών, στην πόλη
  • Ακολούθησε η συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, όπου τέθηκαν ερωτήματα από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Μαυρόπουλο Τάσο -επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης – ΡΕΚ- και υπήρξε έντονη αντιπαράθεση με τον κ. Γώγο -επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΒΥΡΩΝΑ- ο οποίος με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook καλούσε τους φίλους του, να πάνε να εμβολιαστούν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το Κέντρο Υγείας. Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ.
  • Το Σάββατο 6 Μαρτίου με νέα μας δημοσίευση, αναδείξαμε αυτούσια την ανάρτηση που ανέβασε ο κ. Γώγος στο facebook Διαβάστε ΕΔΩ.
Η δημοτική αρχή, ενημέρωσε το λαό του Βύρωνα ότι οι εμβολιασμοί με απόφαση του υπουργείου αναβάλλονται για τις 16 Φεβρουαρίου, αλλά ο Δήμαρχος και δύο αντιδήμαρχοι προσήλθαν κρυφά να εμβολιαστούν -ενώ στο δημοτικό συμβούλιο έκαναν πως δεν γνωρίζουν τίποτα- και τώρα βγάζουν αυτή την ανακοίνωση.
Ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι, παραδέχονται πως εμβολιάστηκαν, δηλαδή ότι προχώρησαν σε μια πράξη κατάχρησης εξουσίας που διαθέτουν, παραβιάζοντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Ποιος όμως τους ειδοποίησε; Ποιος τους εμβολίασε τους συγκεκριμένους και άλλους που εμβολιάστηκαν εκτός σειράς;
Ποιος ενημέρωσε τον κ. Γώγο, επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΒΥΡΩΝΑ, να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ότι μπορούν να σπεύσουν και να εμβολιαστούν άτομα, μετά από τηλέφωνο στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα;
Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Βύρωνα -αντιδήμαρχος Υγείας επί δημαρχίας κ. Χαρδαλιά- γιατί σιωπά; Γιατί δεν παίρνει θέση;
Με ποιανού εντολή λειτούργησε ο εμβολιασμός στο Κέντρο Υγείας ενώ το Υπουργείο Υγείας είχε ανακοινώσει την αναβολή του και καλούσε τους πολίτες να μην προσέλθουν, λόγο των καιρικών συνθηκών;
Το υπουργείο Υγείας γιατί καλύπτει αυτά τα νοσηρά φαινόμενα; Είναι μέρος της πολίτικης του; Έχει άγνοια; Έτσι κυβερνούν οι άριστοι;
Αυτοί που ασκούν εξουσία, Κυβέρνηση-Υπουργοί-Δήμαρχοι- και κουνούν το δάκτυλο, βαράνε με τα ΜΑΤ και την αστυνομία στο λαό και τη νεολαία, είναι αυτοί που προβαίνουν σε αυτές τις απαράδεκτες και καταχρηστικές ενέργειες ή που τις συγκαλύπτουν.
Την στιγμή που τα κρούσματα του κορονοϊού αυξάνονται καθημερινά, τα εμβόλια καθυστερούν, υπάρχει νέα αύξηση νεκρών, και ο λαός μας -ακόμα και άτομα ευπαθή- περιμένουν καρτερικά να έρθει η σειρά τους να εμβολιστούν, ο Δήμαρχος Βύρωνα και δύο Αντιδήμαρχοι (μόνο;) πήγαν να εμβολιαστούν εκτός σειράς;
Τα πολιτικά κόμματα, οι δημοτικές παρατάξεις οφείλουν να πάρουν θέση και να καταγγείλουν όλες αυτές τις συμπεριφορές και όχι μόνο των πολιτικών τους αντιπάλων. Διαφορετικά, έχουν δίκιο αυτοί που μιλούν για πολιτική “ομερτά” στη διαχείριση της εξουσίας και στη συγκάλυψη. Τα παιχνίδια των Μ.Μ. Ενημέρωσης που προσπαθούν να παραπλανήσουν το λαό, αντί να αναδείξουν αυτά τα νοσηρά φαινόμενα, θα πέσουν στο κενό.

Και έχουν το θράσος να μιλούν οι συγκεκριμένοι και εξ ονόματος της αριστεράς, ΑΝΤΙ να ντρέπονται, να ζητήσουν συγνώμη και να παραιτηθούν.

Ο λαός να γυρίσει την πλάτη σε αυτές τις πρακτικές, να απαιτήσει να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία με το ποιοι εμβολιάστηκαν στις 16 Φεβρουαρίου. Να λάμψει η αλήθεια.
Εισαγγελικές αρχές να διερευνήσουν την συγκεκριμένη υπόθεση δεν υπάρχουν;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας