Δημοσκόπηση της Public Issue: Για γέλια και για κλάματα

4530
δημοσκοπήσεων
Οι πελάτες έχουν πάντα δίκιο και πιο δίκιο εκείνοι με την μεγαλύτερη τσέπη.

Για γέλια και για κλάματα η πρόσφατη δημοσκόπηση της Public Issue, κατασκεύασε ένα πολιτικό σκηνικό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του σκληρού μνημονιακού νεοαποικιακού συστήματος με «αυτοδύναμη» (!!!) τη ΝΔ και με πεντακομματική Βουλή (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ), η οποία θα συνεχίσει και μετεκλογικά, να είναι μια αίθουσα χωρίς ουσιαστική αντιπολίτευση, για πολιτικά καραγκιοζιλίκια και πολιτικές και μη, αρπαχτές και θέατρο.

Να δείτε τώρα ότι θα αντεπιτεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με εξίσου «αξιόπιστες» δημοσκοπήσεις, «αξιόπιστων» εταιρειών, οι οποίες θα κατεβάζουν τη διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ από το 17% της Public Issue στο 3%, αν δεν δίνουν και την πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ!

Άλλωστε, η ΝΔ κατά την Public Issue είναι πρώτη με πάνω από 38% και περίπου 17% διαφορά, όταν η ίδια η δημοσκόπηση βγάζει, κατά πλήρη αντίφαση, το ποσοστό των δυσαρεστημένων με την αντιπολίτευση της ΝΔ, στο 76%!!!

Η συντριπτική πλειονότητα των δημοσκοπικών εταιρειών βασίζουν την αθλιέστατη προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης στο γεγονός ότι για τις αυθαιρεσίες τους, τα βρόμικα παιχνίδια τους και την απουσία κάθε ίχνους επιστημονικής βάσης στις ανύπαρκτες μετρήσεις τους, δεν πρόκειται να ελεγχθούν ποτέ και για τίποτα.

Μένουν ατιμώρητες και στο απυρόβλητο.

Δεν έχουν ελεγχθεί ποτέ! Και ποτέ δεν βρέθηκε σε βάρος τους κανένα παράπτωμα.

Είναι παράδοξο ότι στην ίδια δημοσκόπηση το «Άλλο κόμμα», στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και όλες οι δυνάμεις της Αριστεράς που εναντιώνονται στα μνημόνια, όπως η ΛΑ.Ε, φτάνει στο 9,5% (!!!), χωρίς να αναφέρονται τα κόμματα του 9,5%, τα οποία μάλιστα είναι αυξημένα κατά 2,5%. Μυστήριο!

Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος.

Λογαριάζουν, όμως, όλοι αυτοί χωρίς τον ξενοδόχο!

Ή μήπως όχι;

Ή μήπως ελπίζουν ότι αυτοί οι πολίτες που τους «πούλησαν», τους ταπείνωσαν και τους πρόδωσαν θα σπεύσουν να επιβραβεύσουν με τον καναπέ και την ψήφο τους την προδοσία τους και το ξεπούλημά τους, για να συνεχιστούν όλα αυτά ακόμα πιο κυνικά και πιο άγρια μετά τις εκλογές, μέχρι να εκποιηθούν και τα εγγόνια τους;

Δοξάστε τους και δοξάστε μας!

Κ.Τ

ΥΓ: Δεν πέρασαν λίγες ώρες και την δημοσκόπηση της Public Issue ακολούθησε ψευτο-δημοσκόπηση της Pulse για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το ερώτημα είναι: Πού βρίσκονται τα χρήματα για να πέφτουν βροχή πολυδάπανες δημοσκοπήσεις; Μήπως δεν χρειάζονται χρήματα και έχουμε να κάνουμε απλώς με δημοσκοπήσεις που μαγειρεύονται και κατασκευάζονται σε κάποιο φτηνό γραφείο; Η Pulse, λοιπόν, κατέβασε τη διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στο 10%, πράγμα που κανένα στατιστικό λάθος δεν δικαιολογεί, παρά μόνο συνεννοημένες πρακτικές σκοπιμότητας.

Η Pulse, ακόμα, εξαφάνισε εκδικητικά και πλήρως από την εικόνα, μη τηρώντας ούτε τα προσχήματα, την Λαϊκή Ενότητα! Κι αυτό διότι μόνο η Λαϊκή Ενότητα και η Iskra έχουν αποκαλύψει το διαπλεκόμενο και στημένο παιχνίδι που παίζουν η ίδια και, στη μεγάλη τους πλειονότητα οι δημοσκοπήσεις, ως το μακρύ βρόμικο χέρι του συστήματος για την χειραγώγηση των πολιτών.

Η Iskra δεν θα πάψει να αψηφά το κόστος και θα συνεχίσει τις καταγγελίες της για την δημοσκοπική εξαπάτηση.

Οι πολίτες δεν είναι πρόβατα ούτε ραγιάδες για να ακολουθούν ως κοπάδι τις καλοπληρωμένες υποδείξεις του συστήματος.

Δεν θα στηρίξουν με τον καναπέ και την ψήφο τους την προδοσία και το ξεπούλημα της Ελλάδας, του ελληνικού λαού και κυρίως των νέων της πατρίδας μας.

Κ.Τ

1 σχόλιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας