Δημοσιογράφος OPEN για επίθεση αγνώστων: «Μας έδειραν, μας λήστεψαν. Αστυνομικοί κοιτούσαν!»

570
Δημοσιογράφος OPEN για επίθεση αγνώστων

Η δημοσιογράφος του σταθμού OPEN. Ελευθερία Σπυράκη που χθες δέχθηκε επίθεση από παρακρατικούς, «καρφώνει» την αστυνομία, καθώς στο σημείο της επίθεσης υπήρχαν αστυνομικοί αλλά δεν επενέβησαν, δημιουργώντας σοβαρά ερωτηματικά για τη στάση τους!

«Ήταν μια ομάδα 15 ατόμων Ξεκίνησαν να μας βρίζουν, μας πέταξαν κάτω την κάμερα και επιτέθηκαν στον οπερατέρ και σε εμάς τους δημοσιογράφους. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και άρχισαν να βαράνε τις πόρτες και τα τζάμια. Δεν επενέβη κανένας. Υπήρχε απέναντι αστυνομική παρουσία και δεν επενέβησαν. Ήταν 4 αστυνομικοί. Οι δράστες έκλεψαν και την τσάντα του οπερατέρ μας και τώρα δεν έχει λεφτά ούτε να γυρίσει στο σπίτι του», δήλωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Σοβαρά ερωτήματα προκαλούνται για το ποιοι ήτνα αυτοί που επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους του OPEN, του μόνου καναλιού που μετέδιδε από πρώτο χέρι την αγανάκτηση των πολιτών εναντίον της κυβέρνησης.

Μάλιστα, χθες το βράδυ το κανάλι διέκοψε απότομα το πρόγραμμά του για άγνωστο λόγο.

Υπενθυμίζουμε πως χθες το βράδυ, στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης οι αστυνομικοί των ΜΑΤ εμπόδιζαν εθελοντές και υδροφόρες να πάνε προς τον οικισμό που φλέγεται για να βοηθήσουν. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας