Δηλώσεις Λαφαζάνη έξω από ΓΑΔΑ: “Δεν είμαι κατηγορούμενος. Είμαι κατήγορος”

4015
γαδα

Είμαι εδώ έξω από τη Γενική Ασφάλεια Αθηνών (ΓΑΔΑ) στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όχι για να προσέλθω να απολογηθώ σύμφωνα με την κλήση που εν μέσω κρίσης και μεγαλοβδομαδιάτικα μου επεδόθη, στο αμαρτωλό Τμήμα για την προστασία του κράτους και του πολιτεύματος, για αστήρικτες και αυθαίρετες κατηγορίες που αφορούν τους αγώνες μου και τους αγώνες πολλών συναγωνιστών μου κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας.

Δεν πρόκειται να “νομιμοποιήσω” με την παρουσία μου στη Γενική Ασφάλεια ένα μετεμφυλιακού τύπου τμήμα διώξεων, σκευωριών και ανωμαλίας, και εργαλείο αντιδημοκρατικών και αυταρχικών μεθοδεύσεων των κυβερνήσεων.

Δεν πρόκειται να απολογηθώ γιατί δεν θεωρώ τον εαυτό μου υπόλογο και ένοχο. Είναι άλλοι εκείνοι που πρέπει να απολογηθούν για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος του τόπου και του λαού μας.

Δεν αισθάνομαι κατηγορούμενος. Αντίθετα, προσήλθα για να καταγγείλω στα μέσα ενημέρωσης τις σκευωρίες και τα αντικοινωνικά σχέδια, ως κατήγορος. Κατήγορος όλων εκείνων που υπηρετούν στη χώρα μου τις Τρόικες, ξένα αλλότρια συμφέροντα και τα συμφέροντα των τραπεζών και των funds.

Είμαι εδώ έξω από τη ΓΑΔΑ για να καταγγείλω στα μέσα ενημέρωσης, όσα δεν τηρούν σιγή ασυρμάτου, ότι σήμερα δεν είναι ο Λαφαζάνης που για άλλη μια φορά διώκεται, σε σειρά από στημένες δίκες που έχω χάσει τον αριθμό τους.

Στο πρόσωπό μου, αντίθετα, διώκονται τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών, το δικαίωμα στην αντίσταση και τη διαμαρτυρία, το ιερό δικαίωμα στη λαϊκή στέγη, ο αγώνας ενάντια στη φτωχοποίηση και εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Είμαι έξω από τη ΓΑΔΑ για να καταγγείλω ότι δεν είναι δυνατόν όσοι κατέκλεψαν και κατέστρεψαν αυτό τον τόπο να κυκλοφορούν ανενόχλητοι ελεύθερα και συχνά να βρίσκονται σε αξιώματα εξουσίας, ενώ και όσοι πήγαν στη φυλακή συνήθως σύντομα αποφυλακίστηκαν και οι μόνοι στην πολιτική ζωή που κάθονται στο σκαμνί να είναι εκείνοι που υπερασπίζονται τα σπίτια των φτωχών νοικοκυριών.

Είμαι έξω από τη ΓΑΔΑ για να καταγγείλω ότι το σκηνικό διώξεων που έχει στηθεί από το Σάββατο του Λαζάρου έως τη Μεγάλη Πέμπτη και δυστυχώς θα έχει και συνέχεια, έχει ως στόχο την κατάργηση κάθε ίχνους προστασίας της πρώτης κατοικίας και ένα τσουνάμι πλειστηριασμών μέσα στη νέα κρίση, που θα επιφέρει μεγάλο πλήγμα στην ιδιοκατοίκηση σ’ αυτή τη χώρα και προετοιμάζει νέα μνημόνια φτωχοποίησης και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού.

Ελπίζω ότι αυτή τη φορά δεν θα τους περάσει!

Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός δεν θα υποστεί ξανά τη σταύρωση χωρίς να φέρει σύντομα και την Ανάσταση σ’ αυτόν τον τόπο, αντί να συμβιβαστεί εκ νέου με τη νεοαποικιοκρατία, τη μιζέρια και τον εξανδραποδισμό που του ετοιμάζουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας