ΔΗΚΚΙ: Σύμφωνοι με την «Επίσημη χάρτα» των Κίτρινων Γιλέκων

2044
χάρτα
Το Σάββατο 15.12.2018 – 11:30 στο Σύνταγμα.

Παραθέτουμε, μεταφρασμένη στα Ελληνικά, την «Επίσημη χάρτα» των Κίτρινων Γιλέκων Γαλλίας.

Συμφωνούμε γενικώς στα 25 σημεία της. Συμφωνούμε γενικώς και στα προηγούμενα 42 σημεία των Κίτρινων Γιλέκων, όπου 3 από αυτά χρειάζονται διευκρίνιση.

Είναι, αναγκαστικά, ριζοσπαστικά, ενάντια στη σκλαβοποίηση, που ο κατακτητισμός προσπάθησε νομοθετικά, χωρίς την συμφωνία των πολιτών, να επιβάλλει με εξωνημένους – ψεύτες κυβερνήτες.

Αποτελούν αντίσταση στις εντολές της Νέας Τάξης και στο επιβαλλόμενο πρόγραμμα της Γερμανο-Ε.Ε. για την υποταγή των Εθνών – Κρατών στη νέα τυραννία, όπως αυτή αποδείχτηκε και από την εφαρμογή της δραματικά στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Όπως αποδεικνύεται, πως θέλουν επίσης να επιβάλλουν με συνθήκες οικονομικού πολέμου στην Ιταλία, με συνθήκες βάναυσης αστυνομοκρατίας στη Γαλλία και στο Βέλγιο, κ.α.

Με διαφορετική σειρά, τα άρθρα της χάρτας, όπως και άλλα άρθρα και πλήρεις πολιτικές προτάσεις, έχουν αποτελέσει σημεία του προγράμματος για έξοδο της Ελλάδας από την τεχνητή κρίση, των αντιμνημονιακών Δημοκρατικών, Πατριωτικών, Προοδευτικών, και συνεπών Αριστερών, Ριζοσπαστικών, Οικολογικών, συλλογικοτήτων και αποτελούν ελάχιστες απαιτήσεις των πολιτών στην Ελλάδα. Προς τούτο, είμαστε κοντά σε συνδιάσκεψη όλου αυτού του χώρου.

Μακρόν – Τσίπρας: Οι «αναμορφωτές» της Ε.Ε. – Με αιχμάλωτους πολέμου και θωρακισμένα.

Ο κ. Μακρόν, που είχε λάβει 18% στον πρώτο γύρο των εκλογών, αλλά στον δεύτερο γύρο υπερψηφίστηκε απέναντι στην κα Λεπέν, πολύ γρήγορα ξέχασε τους λόγους για τους οποίους εξελέγη, έκανε πως δεν έβλεπε τις παράνομες συμφωνίες (καρτέλ) αύξησης των τιμών των πετρελαϊκών, κ.ά. εταιρειών, αλλά από πάνω έβαζε και φόρους.

Ο κ. Τσίπρας, που τον Σεπτέμβριο 2015 επανεξελέγη με το πρόγραμμα του Ιαν. 2015 συν το κυρίαρχο πρόσθετο σύνθημά πως θα διώξει τον παλαιοκομματισμό, είναι συνολικά εκτός προγράμματος και υποσχέσεων προς τους Έλληνες, αλλά ευθυγραμμισμένος απόλυτα με τις επιταγές της Νέας Τάξης και της Γερμανο-Ε.Ε. συνθλίβοντας την Ελλάδα και τον λαό της.

Ο κ. Μακρόν ζήτησε συγγνώμη και έδωσε €100 φιλοδώρημα και άλλες λίγες ανεδαφικές «παροχές», όπως μη φορολόγηση υπερωριών, που πλέον δεν υπάρχουν λόγω των ελαστικών σχέσεων εργασίας.

Οι Ιταλοί είπαν στον κ. Τσίπρα: Προδόσατε το λαό σας. Μη δίνετε και εντολές σαν μαφιόζος. 

Καταδικάζουμε την βία κατά των πολιτών «Κίτρινων Γιλέκων». – Χ/π σύστημα κατά λαού.

Τα γράφουν όλοι και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι Ακαδημαϊκοί “μας”, διάφορες ενώσεις διανοουμένων, καλλιτεχνών κ.λ.π. τι θέση παίρνουν για τα Κίτρινα Γιλέκα; Γυναίκες και μαθητές σύρονται στους δρόμους, γρονθοκοπούνται, πυροβολούνται κατά πρόσωπο με πλαστικές σφαίρες. Κραυγή αγωνίας, απελπισίας και αγανάκτησης από το Παρίσι. Οι πραιτοριανοί ασυγκίνητοι, δεν τους αγγίζει τίποτα. Κινδυνεύει το σύστημα σου λέει από τους μαθητές, ας τους δέσουμε και τα χέρια στο σβέρκο, ως αιχμάλωτους. Η εικόνα υποσυνείδητα, κάτι από Άουσβιτς φέρνει. Μόνο φρίκη. Όταν απειλούνται τα σχέδια της νεοφιλελεύθερης Ευρω-Χούντας, η εξουσία δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Σπάει το τσόφλι της δημοκρατικής επίφασης και αποκαλύπτεται το αποκρουστικό πρόσωπο του χρηματο-πιστωτικού φασισμού. Ρίχνουν στο ψαχνό με πλαστικές σφαίρες οι πραίτορες του … αναμορφωτή της Ευρώπης.

Άρχισε να ξηλώνεται το πουλόβερ της παγκοσμιοποίησης; Ζήτω η αλληλεγγύη των λαών

Οι πολίτες στη Γαλλία βγαίνουν με γιλέκα κατά της ιμπεριαλιστικής Νέας Τάξης. Δεν είναι απλή εξέγερση. Χτυπούν το θεριό. Στη Γαλλία και στο Βέλγιο κάνουν έφοδο στα κτίρια της Ε.Ε.

Τώρα οι Γάλλοι λένε: «Μακρόν πρέπει να σε διώξουμε, διότι θα μας καταντήσεις όπως οι Έλληνες».

Αυτή είναι η συμμορία της Ε.Ε. Όταν ζητάς να ζήσεις, σου αφαιρούν το δικαίωμα με τις δυνάμεις καταστολής και με νομοθεσία στα μέτρα τους. Με μισθοφορικό στρατό δολοφόνων. Ας την χαίρονται οι μένουμε-ευρώ και μένουμε-Ευρώπηδες. Ευρώπη σου λέει, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της δημοκρατίας και της προόδου. Εδώ, επιλέξαμε πάση θυσία να μείνουμε; Ζήτω το ευρώ και οι τραπεζίτες. Κάτω η ζωή και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια (!)

Αποκαλύφθηκαν. Ξανασκέψου σε πια Ευρώπη ζεις και αποφάσισε πριν είναι πολύ αργά.

Κέρδισε η Ελλάδα από την είσοδό της στο €, εκτός της αιχμαλωσίας της από την Νέα Τάξη και την Γερμανία;

Αυτά που μας δίνουν οι ξένοι, θα τα πληρώσουμε κάποτε με αλυσίδες. Άρης Βελουχιώτης 

Τα κίτρινα γιλέκα είναι η αρχή, έρχονται αγώνες μαζικοί.

Όλοι με Χρωματιστά Γιλέκα στο Σύνταγμα το Σάββατο 15.12.2018 – 11:30.

* Ο Γιώργος Μπούτρης είναι Γραμματέας της Δ.Ε. του ΔΗ.Κ.ΚΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας