Δεν ντρέπεστε; Χειρότερα και από σαρδέλες οι πολίτες στο μετρό!

1381

Πήρα με το κινητό μου κάποιες πρόχειρες φωτογραφίες από το μετρό, με το οποίο κινούμαι καθημερινά.

 

Όπως βλέπετε ο κόσμος είναι στοιβαγμένος χειρότερα από σαρδέλες στους συρμούς και συνωστίζεται αφόρητα στους σταθμούς, ενώ συχνά υπάρχει μια κατάσταση “πατείς με πατώ σε” στις πόρτες για να μπεις στα βαγόνια, ιδιαίτερα μεσημεριανές ώρες.

Αναίσθητη, όμως η κυβέρνηση και αναίσθητο το πολιτικό κατεστημένο, αδιαφορούν πλήρως μπροστά στο γεγονός τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι οι κύριες εστίες διάδοσης του κορονοϊού. Οι μάσκες, που πράγματι φορούν οι πολίτες, προσφέρουν ελάχιστη έως καμιά προστασία, όταν ο κόσμος κρέμεται σαν τσαμπιά σε λίγα τετραγωνικά μέτρα εντός συρμών(στον ηλεκτρικό είναι ακόμα χειρότερα) και οχημάτων που συχνά δεν αερίζονται και σπανίως καθαρίζονται και πολύ περισσότερο απολυμαίνονται.

Βλέπετε, όμως, το μετρό, τα αστικά λεωφορεία, τα τρόλεϋ και ο ηλεκτρικός είναι για τον κόσμο της εργασίας και ιδιαίτερα για την φτωχολογιά και όχι για την ελίτ και πολύ περισσότερο για τους βουλευτές, τους υπουργούς, τους πολιτικούς παρατρεχάμενους και τους υψηλόβαθμους του κράτους, οι οποίοι δεν ξέρουν ούτε πόσο κάνει το εισιτήριο στα κοινόχρηστα αυτά μέσα.

Γι’ αυτό η αδιαφορία τους για τα μέσα μαζικής μεταφοράς ξεπερνά ακόμα και αυτά τα έσχατα όρια παχυδερμίας.

Ως πότε θα αδιαφορούν όλοι αυτοί; Θα αδιαφορούν όλοι αυτοί, μέχρι να αντιδράσουμε όλοι εμείς που καθημερινά κινούμαστε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μέχρι να βγούμε όλοι εμείς στους δρόμους και συνάμα να κάνουμε βροχή, συλλογικά και ατομικά, μηνύσεις!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας