Δίκη Χρυσής Αυγής: Απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης του δικαστηρίου-Τρίτη οι ποινές

900
αίτημα

Αύριο, Tρίτη 13/10, στις 11 η συνέχεια της συνεδρίασης, με την πρόταση της εισαγγελέως επί των ποινών.

Τον γνωστό χουντικό Κων. Πλεύρη επιστράτευσε ο Γ. Λαγός σε μια απέλπιδα προσπάθεια να καθυστερήσει τον εγκλεισμό του .

Κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης… όλου του δικαστηρίου, που απορρίφθηκε τελικά από νέα σύνθεση.

Νωρίτερα, το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό για τους «7» της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης όπως και για τους 16 από τους 20 βουλευτές της ΧΑ. Αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά στους πρώην βουλευτές Μπούκουρα, Αλεξόπουλο, Αρβανίτη και Μίχο. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το εφετείο, ξέσπασε σε πανηγυρισμούς. Ένταση νωρίτερα με χρυσαυγίτες.

«Απαιτούμε μία και μόνο απόφαση»

«Να επιβληθούν οι ανώτερες ποινές στους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής», είναι το αποφασιστικό μήνυμα που στέλνουν συνδικάτα, ομοσπονδίες, φοιτητικοί σύλλογοι και μαζικοί φορείς, με τη νέα συγκέντρωση που πραγματοποιούν έξω από το Εφετείο Αθηνών.

Στη συγκέντρωση συμμετείχε πλήθος κόσμου, ενώ στα πανό αναγραφόταν : «Δεν ξεχνάμε. Απαιτούμε μια μόνο απόφαση. Στη φυλακή οι ναζιστές δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής».

Πανηγυρισμοί για την απόφαση

Στο άκουσμα της είδησης ότι το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους επτά καταδικασθέντες για την διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης, το συγκεντρωμένο πλήθος μπροστά στο Εφετείο ξέσπασε σε χειροκροτήματα φωνάζοντας «ο λαός απαιτεί οι φασίστες φυλακή».

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν οι συγκεντρωμένοι τη Μάγδα Φύσσα κατά την άφιξή της στο Εφετείο για την συνέχιση της δικονομικής διαδικασίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η άφιξη της Μάγδας Φύσσα στο Εφετείο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας