Δίκη Λαφαζάνη για πλειστηριασμούς: Νέα αναβολή σκοπιμότητας. Τον θέλουν οιονεί κατηγορούμενο

1975
λαφαζάνη

Για άλλη μια φορά στη δίκη Λαφαζάνη και συναγωνιστών του, οι οποίοι  υφίσταντο πολιτική δίωξη και κατηγορούντο αδίκως με το μισό Ποινικό Κώδικα  για τους ειρηνικούς αγώνες τους κατά των πλειστηριασμών, παίχτηκε ένα κακοστημένο παιχνίδι σκοπιμότητας.

Η δίκη Λαφαζάνη και συγκατηγορουμένων του  ανεβλήθη για άλλη μια φορά αδικαιολόγητα για τις 2/2/21, παρότι οι “κατηγορούμενοιΠαναγιώτης Λαφαζάνης, Αντώνης Μαυρομμάτης και Νίκος Λουκάς, κατήγγειλαν εξαρχής κάθε υπόνοια για αναβολή της δίκης και ζητούσαν επίμονα τη διεξαγωγή της.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης καυτηρίασε το Δικαστήριο, χαρακτηρίζοντας την αναβολή ως απόφαση σκοπιμότητας. Απευθυνόμενος στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο τόνισε ότι οι κυβερνήσεις, η “δικαιοσύνη” και το αμαρτωλό Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος μας έφερε για δεύτερη φορά κατηγορούμενους, γιατί προασπίζαμε από τους πλειστηριασμούς  τις πρώτες κατοικίες φτωχών ανθρώπων. Εσείς αναβάλλατε την προηγούμενη δίκη και προσδιορίσατε την ημερομηνία της σημερινής. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μας εμπαίζετε και να μην μας δικάζετε. Δεν είναι δυνατόν το Δικαστήριο να μετατρέπεται σε βιομηχανία αναβολών μιας δίκης που εσείς κατασκευάσατε.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε ότι δεν αισθάνεται ούτε νοιώθει κατηγορούμενος. Κατηγορούμενοι είναι όλοι αυτοί που μας φέρανε εδώ για να εξυπηρετήσουν το ξεπούλημα της χώρας, μνημονιακές αντικοινωνικές πολιτικές, τραπεζικά συμφέροντα και τις φουσκωμένες τσέπες τους. Κατηγορούμενοι είναι όσοι εξευτελίζουν την χώρα και φτωχοποιούν τον ελληνικό λαό, όλοι αυτοί που χειραγωγούν τους πολίτες και τους κλέβουν την πατρίδα, τα όνειρα και τις αξίες τους.

Πολιτικοί κύκλοι τόνιζαν στην Iskra ότι τα κατεστημένα κέντρα δεν θέλουν να δικάσουν τον Λαφαζάνη, διότι δεν θέλουν ούτε να τον καταδικάσουν ούτε να τον αθωώσουν. Διότι και στις δύο περιπτώσεις θα είναι πολιτικά ηττημένοι.

Αν στόχος των κατεστημένων κέντρων είναι με τον Λαφαζάνη οιονεί κατηγορούμενο να φοβίσουν και να τρομοκρατήσουν, δεν θα τα καταφέρουν. Διότι το τσουνάμι των πλειστηριασμών που επέρχεται με την κατάργηση κάθε ίχνους προστασίας της πρώτης κατοικίας, δεν πρόκειται να γίνει ανεκτό από τους πολίτες, όσους τόνους φόβου και αν ενσπείρουν.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε ότι ο κόσμος πρέπει να πάψει να ανέχεται τα ληστρικά κατεστημένα κυβερνητικά κέντρα που ξεπουλούσαν και ξεπουλάνε την χώρα και πνίγουν στη δυστυχία και την ανασφάλεια τον ελληνικό λαό.

Ο ξεσηκωμός για τη μεγάλη προοδευτική ανατροπή είναι η μόνη λύση και η διέξοδος.

Κ.Μ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας