Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας: Μεγάλη συγκέντρωση ενάντια στην τρομοκρατία για ελεύθερες πόλεις

4812
Νέας Φιλαδέλφειας

Ογκώδης και αγωνιστική η συγκέντρωση που με πρωτοβουλία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας πραγματοποιήθηκε στην Πλ. Πατριάρχου με αίτημα μια ελεύθερη και δημοκρατική πόλη ενάντια στην τρομοκρατία ”φανατικών”, οι οποία στο όνομα, τάχα, της ΑΕΚ, επιδιώκουν να φοβίσουν και να φιμώσουν κάθε διαφορετική φωνή και άποψη που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ.
Η συγκέντρωση, στην οποία κεντρικός ομιλητής ήταν ο δήμαρχος της πόλης Άρης Βασιλόπουλος, με την ιδιαίτερη συμμετοχή πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειας και πλήθος φορέων υπεράσπισης των δικαιωμάτων, της δημοκρατίας και των δημόσιων χώρων, έδωσε μια αποστομωτική απάντηση στις διατεταγμένες ομάδες του φόβου και στα μεγάλα συμφέροντα που κατά περίσταση τις αξιοποιούν.
Στη συγκέντρωση που έστειλε ισχυρά μηνύματα δημοκρατίας, ελεύθερης έκφρασης και υπεράσπισης των δημόσιων χώρων έδωσε το παρών και ο Παναγ. Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε.
Ο Παναγ. Λαφαζάνης σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΚ, με τις μεγάλες δημοκρατικές, προσφυγικές και λαϊκές παραδόσεις δεν έχει καμιά σχέση, στη συντριπτική πλειοψηφία του, με αντιδημοκρατικές μεθόδους και αυτός ο κόσμος ξέρει πολύ καλά να υπερασπίζεται σθεναρά τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα της ομάδας του και να τα διακρίνει από τις όποιες ιδιοτελείς βλέψεις που επιδιώκονται στο όνομα της ΑΕΚ και πολύ περισσότερο από τυχοδιωκτικές συμπεριφορές που δυσφημούν την ομάδα.
Φιλαδέλφεια 3 φιλαδέλφεια1 Φιλαδέλφεια2 Φιλαδέλφεια7 Φιλαδέλφεια10 Φιλαδέλφεια11 Φιλαδέλφεια13

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας