Δήλωση “βόμβα” νομπελίστα ιολογίας: Ο κορονοϊός προέκυψε από έρευνα σε εργαστήριο

2401
κορονοΪός

Μία νέα εκτίμηση για την προέλευση του νέου κορονοϊού έκανε ο Γάλλος καθηγητής ιολογίας Λουκ Μοντανιέ. Ο Λουκ Μοντανιέ, που είναι ένας από τους επιστήμονες που ανακάλυψαν τον ιό του AIDS και τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο υποστήριξε ότι ο νέος κορoνοϊός δημιουργήθηκε σε εργαστήριο και προοριζόταν ως εμβόλιο κατά του HIV.

Σύμφωνα με τον Γάλλο ιολόγο και καθηγητή οι ομοιότητες που παρατηρούνται στο γονιδίωμα του SARS-CoV-2 και του HIV αλλά και εκείνου της ελονοσίας υποδηλώνουν ότι ο ιός δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί με φυσικό τρόπο. Ο νομπελίστας Γάλλος καθηγητής ιολογίας υποστηρίζει πως το ατύχημα πρέπει να συνέβη στο Εθνικό Εργαστήριο Βιοασφάλειας στην πόλη Γουχάν της Κίνας.

Το εργαστήριο της Γουχάν ειδικεύεται στους κορονοϊούς από τις αρχές του 2000. Έχει εμπειρία σε αυτόν τον τομέα“, ανέφερε ο Γάλλος καθηγητής και πρόσθεσε ότι ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από τον ιό είναι μέσω “ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων“.

“Αυτή η θεωρία δεν βγάζει κανένα νόημα. Υπάρχουν πολύ μικρές ομοιότητες που μπορούμε να εντοπίσουμε σε αλληλουχίες στο γενετικό υλικό των βακτηρίων, των ιών και των φυτών. Εάν πάρουμε μία λέξη από ένα βιβλίο και μοιάζει με μία άλλη λέξη σε ένα άλλο βιβλίο, μπορούμε να πούμε ότι ο ένας συγγραφέας έχει αντιγράψει τον άλλον;”, δήλωσε ο Δρ. Λοριέρ του Ινστιτούτου Παστέρ του Παρισιού.

*Πηγή πληροφοριών: AFP, asiatimes.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας