Γλέζος σε Μαδούρο: Πείσε τον Ερντογάν να απελευθερώσει τους Έλληνες αξιωματικούς

1799
γελ

Επιστολή στον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο, έστειλε ο Μανώλης Γλέζος, αξιώνοντας την παρέμβασή του για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς ζήτησε από τον πρόεδρο της Βενεζουέλας να παρέμβει προσωπικά και να πείσει τον Ερντογάν να απελευθερώσει τα δύο στελέχη του ελληνικού στρατού.

Σημειώνεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος διατηρεί καλές σχέσεις με τον Μαδούρο. Άλλωστε, ο τελευταίος έδωσε το «παρών» στη σημερινή τελετή για την ορκωμοσία του Ερντογάν, στην Άγκυρα.

Η επιστολή του κ. Γλέζου

«Σας απευθύνω έκκληση ώστε να παρέμβετε προσωπικά στον Πρόεδρο Ερντογάν στα πλαίσια των διακρατικών σχέσεων που διατηρεί η χώρα σας με την Τουρκία, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ταχύτερη δυνατή απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται στις τουρκικές φυλακές.

»Είμαι στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε επί του θέματος αυτού, ώστε να σταματήσει η αδικία που βιώνουν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί».

1 σχόλιο

  1. Αυτό βρήκε να κάνει ο Μανώλης Γλέζος,αντί να καταγγήλει την παραίτηση της Ελλάδας από το καθεστώς ετεροδικίας έναντι άλλης χώρας,που ισχύει για όλα τα κράτη λόγω εθνικής κυριαρχίας; Αντί δλδ να προασπίζομε τα δικαιώματά μας,παρακαλούμε τον κολλητό του Αφέντη,να μεσολαβήσει,για να μας γίνει χάρη! Θα ξεπεράσει καμιά φορά αυτός ο λαός το ραγιαδισμό;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας