Για καταστροφικές συνέπειες στον Τουρισμό μιλά ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων

988
τουρισμό

Οι περιορισμοί των ταξιδιών που υπερβαίνουν το απαιτούμενο μέτρο για τον έλεγχο της εξάπλωσης του ιού μπορεί να προκαλέσουν μη αναγκαίες μειώσεις των διεθνών ταξιδιών”, αναφέρει ο Pawel Niewiadomski, Πρόεδρος της ECTAA, του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων και Διοργανωτών Οργανωμένων Ταξιδιών με αφορμή τα αυξανόμενα κρούσματα κοροναϊού στην Ευρώπη.

Είναι σημαντικό, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, να υποστηρίξουμε τα διεθνή και ευρωπαϊκά επιστημονικά ιδρύματα για να συνεργαστούν στενά με όλες τις κοινότητες και τις χώρες που πλήττονται από την παρούσα έκτακτη ανάγκη στον τομέα της υγείας.

O Pawel Niewiadomski πρόσθεσε ότι “οι καταναλωτές βρίσκονται ήδη στη διαδικασία κράτησης των καλοκαιρινών διακοπών τους, αλλά πολλοί από αυτούς μπορεί να αποφασίσουν να περιμένουν για περισσότερη σαφήνεια πριν κάνουν την επιλογή τους, γεγονός που δημιουργεί επιπλέον προβλήματα στους παράγοντες του τουρισμού. Οι καταναλωτές μπορούν να βασίζονται στις επαγγελματικές ταξιδιωτικές επιχειρήσεις για συμβουλές και αξιόπιστη πληροφόρηση. Ως τουριστικά γραφεία και διοργανωτές οργανωμένων ταξιδιών, ο στόχος μας είναι και ήταν ανέκαθεν η φροντίδα των πελατών μας· γνωρίζουμε δε, ότι μπορούμε να έχουμε ενεργό ρόλο στο να διασφαλίσουμε ότι οι ταξιδιωτικές προσδοκίες τους για τους επόμενους μήνες και χρόνια θα γίνουν πραγματικότητα, παρά τις προσωρινά δυσμενείς για τα ταξίδια συνθήκες σε ορισμένα μέρη του κόσμου“.


*Β. Κουρλιμπίνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας