Για ένα, δυο …πολλά ΠΑΣΟΚ και όλα μόνο ΠΑΣΟΚ! ''Φλερτ'' Διαμαντοπούλου, με Βενιζέλο και Θεοδωράκη

2446
ΠΑΣΟΚ

Αφού το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη διέλυσε την χώρα, πάνω στα ερείπια που συσσώρευσε, μαζί φυσικά με τη ΝΔ, πάνε να φυτρώσουν δυο παραλλαγές ”ΠΑΣΟΚ” για να ”ξανασώσουν, προφανώς, τον τόπο.
Το ένα ΠΑΣΟΚ, είναι το γνωστό και μεταμφιεσμένο σε Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΔΗΣΥ), το άλλο μοιάζει να γεννιέται τώρα, με το φλερτ της Διαμαντοπούλου με Βενιζέλο και Θεοδωράκη.
Ποιες είναι οι μεγάλες διαφορές των δυο ”νέων” ΠΑΣΟΚ;
Ούτε οι ίδιοι που τα συναπαρτίζουν δεν τις γνωρίζουν με ένα βροντώδη τρόπο για να τις πιστέψουν.
Μην απορήσετε, όμως, αν δείτε το ΔΗΣΥ της Γεννηματά να τραβάει κατά ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ αλά Βενιζέλου να πηγαίνει κατά ΝΔ μεριά για τον πλήρη εκ- Πασοκισμό των πάντων!
«Ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Θεοδωράκης και η Ώρα Αποφάσεων έχουμε έναν λόγο ο οποίος συμπίπτει», δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Άννα Διαμαντοπούλου, αναφερόμενη στα σενάρια συνεργασίας μεταξύ των τριών.
Η κ. Διαμαντοπούλου, εκ των ιδρυτικών στελεχών της Ώρας Αποφάσεων, ανέφερε ότι η πρόσκληση της ΔΗΣΥ προς το κόμμα ή το Ποτάμι «δεν πατάει κάπου γιατί προέκυψαν βαθύτατες διαφορές το τελευταίο διάστημα».
«Συγκλίνουμε και νομίζω ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε πιο συγκεκριμένη μορφή συζητήσεων. Νομίζω ότι ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος θα είναι καυτοί μήνες πολιτικά», πρόσθεσε.
Για τον Ευάγγελο Βενιζέλο η πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως κατά το πρόσφατο συνέδριο της ΔΗΣΥ «έγινε σαφές ότι δεν έχει κανέναν λόγο εκεί μέσα».
Ερωτηθείσα σχετικά με φήμες πρότασης συνεργασίας της Ώρας Αποφάσεων προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν σημεία σύγκλισης με τη Ν.Δ., συμπληρώνοντας όμως ότι σημεία σύγκλισης υπάρχουν με όλα τα κόμματα και πως «εκεί θα πρέπει να βασιστεί η επόμενη μέρα διακυβέρνησης της χώρας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας