Γιατί υπερβολές έως ψεύδη η Ηγερία της κυβέρνησης Μ.Παγώνη για «Γ.Γεννηματάς»

946

Το Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» εξέδωσε επίσης ανακοίνωση διάψευσης των καταγγελιών της Μ. Παγώνη.

Η Ηγερία της κυβέρνησης στην πανδημία, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Μ.Παγώνη, διαψεύστηκε επίσημα και ολοκληρωτικά από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ότι χθες υπήρξε «νύχτα του αγίου Βαρθολομαίου» στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και δεν προλάβαιναν τους ασθενείς που έμπαιναν με Covid-19 και ζητούσαν εκτάκτως ράντζα.

Βεβαίως στο ΕΣΥ τα νοσοκομεία τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά αλλά η Μ. Παγώνη θεώρησε ότι αναφέροντας υπερβολές και μεγάλα ψεύδη σχετικά με την δραματική κατάσταση στο «Γ. Γεννηματάς», υποβοηθούσε την κυβερνητική προσπάθεια για επέκταση του εμβολιασμού μέσω της ενίσχυσης της τρομοκράτησης των πολιτών.

Φυσικά, επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, η Μ. Παγώνη γελοιοποιήθηκε και συνέβαλε στο αντίθετο από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νοσοκομείου:

«Αναφορικά με δηλώσεις της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ ως προς τις εφημερίες στις 7-8/11/2021, διευκρινίζεται ότι το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021).

Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη Μονάδα Υγείας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας