Β.Ζελένκσι σε ηγέτες της Δύσης: «Κάντε μας επιτέλους μέλος της ΕΕ»

724
Β.Ζελένκσι σε ηγέτες της Δύσης

Σφοδρές είναι οι μάχες που σημειώνονται τις τελευταίες ώρες στο Κίεβο, με τα ρωσικά στρατεύματα να επελαύνουν και είναι θέμα λίγων ημερών η κατάληψη του. 

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολόντιμιρ Ζελένσκι, βρίσκεται… σε πανικό, καθώς την ώρα που ακούγονται νέα πυρά έξω από κυβερνητικά κτίρια στο Κίεβο αυτός ζητά από τους ηγέτες της Δύσης να εντάξουν την Ουκρανία στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Είναι μια κρίσιμη στιγμή προκειμένου να κλείσει άπαξ και διά παντός η συζήτηση που τραβάει εδώ και καιρό και να ληφθεί απόφαση για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Συζήτησα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού συμβουλίου για περαιτέρω αποτελεσματική βοήθεια και τον ηρωικό αγώνα των Ουκρανών για το ελεύθερο μέλλον τους», ανέφερε ο Ζελένσκι, που παραμένει στο Κίεβο και απέρριψε πρόταση των ΗΠΑ να τον φυγαδεύσουν.

Την ίδια ώρα η μονάδα των Spetsnaz που, είναι έξω από το Προεδρικό Μέγαρο της Ουκρανίας εξαπέλυσε νέα επίθεση και ετοιμάζεται να συλλάβει τον Β.Ζελένσκι.

Αυτή τη στιγμή πυροβολισμοί ακούγονται στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ουκρανίας, το Κίεβο, καθώς Ρώσοι στρατιώτες ψάχνουν τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για να τον συλλάβουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας