Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό: Οι πολίτες λένε «Όχι» στο ευρώ!

10394

Ακόμα και οι συστημικές δημοσκοπήσεις, οι οποίες δεν έχουν κανένα συμφέρον να «φουσκώνουν» την αντίθεση στην ευρωζώνη, υποχρεώνονται πλέον να εμφανίζουν, έστω και μερικώς, το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός γυρίζει όλο και περισσότερο την πλάτη του στο ευρώ και την ευρωζώνη και κατά τη γνώμη μας και στην ΕΕ.
Πολιτικοί κύκλοι, που έχουν υπόψη τους ένα ευρύτερο σύνολο μετρήσεων, υπογραμμίζουν ότι το ρεύμα, πλέον, κατά του ευρώ και ίσως και κατά της ΕΕ είναι πλειοψηφικό μέσα στην κοινωνία και αγκαλιάζει κατά κύριο λόγο τα φτωχά λαϊκά στρώματα.
Αυτή η νέα κατάσταση στην κοινωνία δείχνει πόσο πλαστό και κατασκευασμένο είναι ένα πολιτικό σκηνικό που συντηρούν στη χώρα μας τα κατεστημένα κέντρα και εμφανίζει να πρωταγωνιστούν «ευρώπληκτα» κόμματα, όπως η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δυνάμεις όπως η ΛΑ.Ε, που έχει στην προμετωπίδα της το εθνικό νόμισμα, να τοποθετείται εκτός Βουλής!
Τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας ΑLCO για το περιοδικό ΖΕRO δείχνουν μία αλλαγή σκηνικού σχετικά με τη γνώμη της ελληνικής κοινωνίας για το ευρώ.
Η έρευνα αναδεικνύει συσχετισμούς, οι οποίοι, κατά τα ευρήματα της εταιρείας, βρίσκονται στα πρόθυρα ανατροπής, καθώς είναι οριακή πλέον η υποστήριξη παραμονής στην Ευρωζώνη. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωζώνη πριν από 15 χρόνια, οι συμμετέχοντες στην έρευνα απάντησαν πως ήταν λανθασμένη απόφαση σε ποσοστό 58% και σωστή σε ποσοστό 38%.
Μάλιστα, το 41% των ερωτηθέντων πιστεύουν πως η Ευρωζώνη δεν θα συνεχίσει να υφίσταται και το 40% πως θα συνεχίσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας