”Βόμβα” από Π. Πικραμμένο: ”Υποχρεωτικός εμβολιασμός για δασκάλους, μαθητές, φοιτητές, στρατεύσιμους”

624
Υποχρεωτικός εμβολιασμός για δασκάλους

Υπέρ της επέκτασης του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού τάχθηκε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος

Υπέρ της επέκτασης του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού πέρα από τις κατηγορίες που έχουν ήδη περιληφθεί στην τροπολογία, τάχθηκε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8.

Ο κ. Πικραμμένος, εξήγησε: «ποιο είναι το πρωταρχικό αγαθό που πρέπει να προστατέψουμε, η υγεία, αλλά για να υπάρχει ζωή και υγεία, πρέπει να δουλέψει και η οικονομία, αλλιώς με τι χρήματα θα στηριχθεί η υγεία;».

Οι δάσκαλοι τα παιδιά, οι φοιτητές, οι φαντάροι, οι ναυτικοί είναι μερικές ομάδες ακόμα που ανέφερε ο κ. Πικραμμένος, όπου θα μπορούσε να επεκταθεί το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ακόμα: «Εγώ βλέπω τον εμβολιασμό ως ένα ανθρωπιστικό καθήκον, μια υποχρέωση αλληλεγγύης απέναντι στον συνάνθρωπό μας με τον οποίο συμβιώνουμε μέσα στην κοινωνία. Είναι μια απόδειξη ότι αποδεχόμαστε τους κανόνες της συμβίωσης εν κοινωνία και κατά κάποιο τρόπο δεν δεχόμαστε να θέσουμε την ζωή του συνανθρώπου μας σε διακινδύνευση.

Για όσους δεν το αντιλαμβάνονται αυτό, γιατί αυτό δεν είναι μόνο ένα νομικό, συνταγματικό καθήκον, εγώ το βλέπω ως μια ηθική επιταγή του ανθρώπου προς τον άνθρωπο, θρησκευτική επιταγή αν θέλετε για ορισμένους από τους συνανθρώπους μας, μια άγραφη επιταγή για όσους ανθρώπους ζουν μέσα σε μια κοινωνία, είναι αναγκασμένη η κοινωνία, να προχωρήσει σε μέτρα. Όπως, για όλα τα θέματα προχωρά η κρατική εξουσία στην λήψη μέτρων για αυτούς που δεν αντιλαμβάνονται τι είναι σωστό, τι λάθος, τι υποχρέωση και τι καθήκον».

«Εγώ θυμάμαι όταν πήγα να καταταγώ στο Ναυτικό, σήκωσα το μανίκι μου, μου έκαναν εμβόλιο, ούτε με ρώτησε κανένας, ούτε υπήρχε καμιά αμφισβήτηση, μας έβαζαν στην σειρά και μας έκαναν εμβόλιο», πρόσθεσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας