Βρώμικα κυκλώματα κερδοσκοπούν με εικονικούς – πλαστούς πλειστηριασμούς εκτός της Αίθουσας των Ειρηνοδικείων

2826
ειρηνοδικείου

Αρπάζουν τις περιουσίες πολιτών με στημένες παράνομες επικυρώσεις πλειστηριασμών που δεν έγιναν ποτέ.
Οι πλειστηριασμοί πάντοτε ήταν μια βρώμικη υπόθεση, την οποία λυμαίνονταν βρώμικα κυκλώματα.
Ανέκαθεν ένας εσμός από κατάμαυρα κοράκια έστηνε τους πλειστηριασμούς, των οποίων η δημοσιότητα και η διαφάνεια ήταν πάντα ανύπαρκτη, με την πολιτεία αλλά και ένα μέρος των συμβολαιογράφων και των συνδίκων να κάνουν τα στραβά μάτια, με το αζημίωτο.
Οι τράπεζες δεν προέβαιναν ποτέ, δεν προχωρούν και σήμερα σε πλειστηριασμό, αν δεν έχουν προσυμφωνήσει και κλειδώσει τον αγοραστή.
Αν τρίτος, που δεν είναι στο κύκλωμα και στο στημένο παιχνίδι επιχειρήσει να δώσει προσφορά σε πλειστηριασμό και να χαλάσει το στήσιμο, τότε οι μπράβοι που παρίστανται με απειλές, εκβιασμούς και αν χρειαστεί και με πιο δραστικά μέσα τον αναγκάζουν να εξαφανιστεί.
Αυτό το βρώμικο πάρτι των πλειστηριασμών το ταρακούνησε και το “χάλασε” το μεγάλο κίνημα που επεκτάθηκε, σχεδόν, σε όλη την χώρα, ενάντια στους πλειστηριασμούς, για την προστασία της πρώτης κατοικίας και των λαϊκών περιουσιών.
Αυτό το κίνημα κατά των πλειστηριασμών ενόχλησε σφοδρότατα τα μαφιόζικα κυκλώματα και τα παπαγαλάκια του στα μέσα ενημέρωσης.
Και αυτό γιατί στην πράξη οι αίθουσες των Ειρηνοδικείων στο ραντεβού της κάθε Τετάρτης ήταν κλειστές εξαιτίας της δυναμικής παρουσίας του κινήματος και οι πλειστηριασμοί, σχεδόν, αδύνατον να πραγματοποιηθούν.
Την πιο κερδοφόρα ώρα για το κύκλωμα, το παιχνίδι σταμάτησε απρόσμενα και βιαίως.
Δυστυχώς, όμως, φαίνεται ότι τα βρώμικα αυτά μαφιόζικα συμφέροντα, όπως έχει καταγγείλει επανειλημμένα ο Παν. Λαφαζάνης και πρόσφατα με δηλώσεις του στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, ανασυντάσσονται, ελίσσονται και βρίσκουν τρόπους να συνεχίζουν τις σκοτεινές διαδρομές τους.
Έτσι, λοιπόν, οι σκοτεινοί αυτοί κύκλοι με την πλήρη κάλυψη της Αστυνομίας και πρωταγωνιστικό τον ρόλο ορισμένων, όχι της πλειοψηφίας, επίορκων συμβολαιογράφων, παρ’ ότι οι αίθουσες των Ειρηνοδικείων είναι κλειστές και ελεγχόμενες από το κίνημα, σπεύδουν να διεξάγουν κρυφά, παράνομα και να κατακυρώνουν στημένους πλειστηριασμούς στους διαδρόμους, στα τραπεζάκια, στο κυλικείο ακόμα και τις τουαλέτες του Ειρηνοδικείου και αν χρειαστεί, σε γραφείο εκτός του Ειρηνοδικείου.
Περιούσιες έτσι μικρού και συχνά μεγάλου και πολύ μεγάλου ύψους αλλάζουν γρήγορα χέρια με τη συμπαιγνία τραπεζών και επιχειρήσεων και ανυπεράσπιστα θύματα άτυχους δανειολήπτες, που βλέπουν να γίνονται αθύρματα και να μην μπορούν να υπερασπιστούν τα νόμιμα δικαιώματα τους.
Πρόσφατο παράδειγμα ο πλαστός και εικονικός πλειστηριασμός που, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αποδεδειγμένα σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη.
Ενώ η αίθουσα του Ειρηνοδικείου Αθηνών δεν λειτουργούσε και στο εσωτερικό της έδιναν το παρών πλήθος αγωνιστών, σε κάποιο άγνωστο χώρο εντός ή εκτός Ειρηνοδικείου μία επίορκος συμβολαιογράφος κατακύρωνε με στημένη διαδικασία και παράνομα, χωρίς καμιά δημοσιότητα, τον εκπλειστηριασμό σε τιμές φάντασμα τεράστιου ακινήτου με σύγχρονο εργοστάσιο αξίας πολλών εκατομμυρίων. Πολλά και σίγουρα χρήματα μέσα σε χρόνο dt.
Όπως μας διαβεβαιώνουν η υπόθεση σύντομα θα οδηγηθεί με μήνυση στα δικαστήρια με βαρύτατες κατηγορίες για τους πρωταίτιους.
Το προαναφερόμενο, όμως, αμαρτωλό περιστατικό δεν είναι το μόνο.
Το κίνημα έχει καταγγείλει και αποτρέψει αρκετές τέτοιες σκοτεινές περιπτώσεις.
Πόσες, όμως, τέτοιες εγκληματικές και απάνθρωπες υποθέσεις Τραπεζών, επιχειρήσεων και επίορκων έχουν εξελιχθεί χωρίς να τις πάρει κανένας είδηση;
Σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται στη χώρα μας βαθιά “σεισάχθεια” στα ιδιωτικά χρέη, η εθνικοποίηση των τραπεζών, η εξυγίανση, η δημοσιότητα και η πλήρης διαφάνεια στο ξεκαθάρισμα των δανειακών υποθέσεων με στόχο την δικαιοσύνη και την επανεκκίνηση της οικονομίας.
Τι περιμένουμε, όμως, από μια κυβέρνηση και ένα μνημονιακό μπλοκ που συνομολογεί και συναινεί σε τέταρτο μνημόνιο.
Ο λαός κρατάει την τύχη του και αυτό καλείται να επιλέξει την ανατροπή.

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας