Βρώμικα ακροδεξιά δημοσκοπικά παιχνίδια από το Κόμμα Μπαλτάκου – Δ.Καμμένου

1519
ακροδεξιά

Του Δ. Μπέλλου

Έχουμε δει σημεία και τέρατα με τις δημοσκοπήσεις και τις λαθροχειρίες που γίνονται από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στον μεταξύ τους ανταγωνισμό για τις καρέκλες και οι οποίες έχουν κοινό στόχο το θάψιμο και τα παιχνίδια στον “αντιμνημονιακό” και αντισυστημικό χώρο με αιχμή πάντα την Λαϊκή Ενότητα.

Αυτές τις μέρες είδαμε και μια άλλη βρώμικη εκδοχή των δημοσκοπικών κατασκευών με στόχο να εμφανισθεί τάχα, με επιρροή το νεότευκτο ακροδεξιό – μισαλλόδοξο και ευτελές κόμμα που προτίθενται (!) να κατασκευάσουν οι Μπαλτάκος και Δημ. Καμμένος, ο πρώτος δεξί χέρι του δεξιού μνημονιακού Α.Σαμαρά και ο έτερος “στυλοβάτης” του ανεκδιήγητου και υπερμνημονιακού Πάνου Καμμένου.

Η περίεργη αυτή “δημοσκόπηση” έγινε για να μετρηθεί, άκουσον – άκουσον, μόνο ένα κόμμα (!), αυτό των Μπαλτάκου – Δ.Καμμένου, πράγμα που είναι εντελώς αντιδεοντολογικό και παράλογο.

Η δημοσκόπηση, λοιπόν, μαζί με το πλαστό ερώτημα και τα σχετικά μαγειρέματα, έβγαλε να απαντά “ναι” στην ψήφο για Μπαλτάκο-Δ.Καμμένο το 1,9% και “μάλλον ναι” άλλο ένα 5,9%, ενώ έσπευσαν πολλά site που ερωτοτροπούν με την ακροδεξιά να προβάλλουν ενθουσιωδώς τα ψεύτικα ευρήματα.

Αν θα μας ρωτήσετε που βρίσκουν τα χρήματα όλα τα ακροδεξιά μορφώματα για να επιδίδονται στα ακριβά σπορ των επικοινωνιακών μεθοδεύσεων, η απάντηση νομίζω είναι προφανέστατη.

Πολλοί κύκλοι του μεγάλου κεφαλαίου, εντός και εκτός Ελλάδας ενισχύουν αθρόα τα ακροδεξιά μορφώματα τα οποία έχουν στο “χέρι” μόνο και μόνο για να ανακόψουν μια αυθεντική ριζοσπαστικοποίηση των πολιτών και να την εκτρέψουν σε ελεγχόμενους από το σύστημα και την ξενοκρατία δρόμους.

Άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα η ακροδεξιά λεγόμενη “Ελληνική Λύση“, η οποία φέρεται να διαθέτει μέσα ενημέρωσης και χρήματα προς εύκολη χρήση.

Περιττό να πούμε ότι ο φερόμενος “πατριωτισμός” αυτών των κομμάτων, ο οποίος δεν διαθέτει καμιά αντιϊμπεριαλιστική διάσταση, είναι κίβδηλος και διάτρητος και σε όλες τις κρίσιμες στιγμές ο πατριωτισμός αυτός, με τον δημαγωγικό υπερεθνικισμό του χαρακτήρα, μετατρέπεται ταχύτατα στην πιο εμετική ξενοδουλία!

Η επιχείρηση αναβίωσης μαζί με την Χρυσή Αυγή και της ακροδεξιάς στην χώρα μας, ως ανάχωμα του συστήματος, μπορεί και πρέπει να πέσει στο κενό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας