Βιομηχανία διώξεων: Μετά τον Λαφαζάνη, έχουμε άλλους τρεις αγωνιστές σε απολογία

2163
χριστιανική

Μετά την δίωξη σκευωρία κατά του Παν. Λαφαζάνη πανομοιότυπες γελοίες κλήσεις για απολογία εστάλησαν στους συναγωνιστές Ζ.Κ, τον Γιώργο Λούκα, τον Παπαδόπουλο Ηλία και Παπαδόπουλο Λεωνίδα.

Το αμαρτωλό “Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος” της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, προφανώς με εντολή και καθοδήγηση κυβερνητικών κέντρων, έχει επιδοθεί σε μια βιομηχανία διώξεων με βάση τον μισό ποινικό κώδικα, που στόχο έχουν όχι μόνο το κίνημα κατά των πλειστηριασμών σπιτιών και λαϊκής περιουσίας αλλά και το αυταρχικό πνίξιμο κάθε λαϊκής αντίστασης, μαζί με το πνίξιμο και των τελευταίων ιχνών δημοκρατίας που έχουν απομείνει στον τόπο.

Στελέχη της Λαϊκής Ενότητας και του Κινήματος τόνιζαν ότι η σκευωρία των διώξεων γρήγορα θα καταπέσει και η αυταρχική εκστρατεία θα βρεθεί στο κενό.

Την Τετάρτη στις 11 π.μ. όλοι/όλες καλούμαστε να δώσουμε το αγωνιστικό παρών έξω από την ΓΑΔΑ όπου θα είναι και ο Παν. Λαφαζάνης και όσοι έχουν κληθεί για να δώσουν “εξηγήσεις” για να υπερασπίσουμε το δικαίωμα στην διαμαρτυρία και την ίδια τη δημοκρατία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας