Συνάντηση Λαφαζάνη, Γαλάνη, Ήσυχου με τον πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα

2513
Βενεζουέλας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΛΑ.Ε συνάντηση μεταξύ του πρέσβη της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας Farid Fernández στην Αθήνα και της πολιτικής συμβούλου της πρεσβείας Fiona Sampson Figarella με τον Γραμματέα της ΛΑ.Ε Παναγιώτη Λαφαζάνη, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και υπεύθυνο για την Εξωτερική Πολιτική Νίκο Γαλάνη και τον Κώστα Ήσυχο, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.
Ο πρέσβης ενημέρωσε αναλυτικά για την κατάσταση στη χώρα του και περιέγραψε τις σημερινές προκλήσεις και δυσκολίες ιδιαίτερα στον κοινωνικο-οικονομικό τομέα.
Εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το 2017 θα υπάρξουν τέτοιες εξελίξεις που θα επιφέρουν σημαντικές βελτιώσεις στην κοινωνικο-οικονομική ζωή της χώρας, ιδιαίτερα στον τομέα της πλήρους διασφάλισης των διατροφικών αναγκών του λαού.
Επισήμανε επίσης, ότι η Μπολιβαριανή Επανάσταση βασισμένη στις λαϊκές δυνάμεις της χώρας θα μπορέσει να στηρίξει και να διευρύνει την επιρροή της στο λαό.
Από την πλευρά της ΛΑ.Ε, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αφού ενημέρωσε για τις καταστροφικές μνημονιακές  εξελίξεις στη χώρα μας και την ανάγκη ενός μετώπου δημοκρατικής ανατροπής, εξέφρασε την αμέριστη αλληλεγγύη της παράταξης στην Μπολιβαριανή Επανάσταση και καταδίκασε τις ωμές επεμβάσεις του αμερικανικού και ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού στη Βενεζουέλα, οι οποίες στοχεύουν στην ανατροπή της.
Η αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε υπογράμμισε ότι μπροστά στις δυσκολίες που συναντά αυτή την περίοδο η Βενεζουέλα, η Μπολιβαριανή Επανάσταση μπορεί, με την στήριξή της στη λαϊκή συμμετοχή και με την ριζοσπαστική επανεκκίνησή της, να ανασυνταχθεί και να αναπτύξει μια νέα δυναμική προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της οικονομίας και της κοινωνίας και να ανακόψει την επίθεση μιας ιδιαίτερα αντιδραστικής και ιστορικά σκληρής δεξιάς.
venezoyela

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας