Βαρουφάκης: Κατάργηση στρατιωτικής θητείας!-Αν γίνει πόλεμος σήμερα δεν θα το καταλάβουμε!

1126
Αν γίνει πόλεμος σήμερα δεν θα το καταλάβουμε!

Με απορία ακούσαμε από τον  “ ειδήμονα “ επί στρατιωτικών θεμάτων  Γ. Βαρουφάκη  να ζητάει την άμεση κατάργηση της στρατιωτικής θητείας . ΄Οπως με έκπληξη ακούσαμε από τον ίδιο , τον εμβριθή γνώστη , πέραν των οικονομικών θεμάτων και των στρατιωτικών εξελίξεων , να ισχυρίζεται ότι αν γίνει πόλεμος σήμερα αυτός θα τελειώσει , περίπου ,  σε χρόνο ρεκόρ , δεν θα καταλάβει κανείς ότι έγινε και ότι σ΄αυτόν θα πάρουν μέρος η Αεροπορία , μερικές ειδικές δυνάμεις και ίσως κανένα υποβρύχιο , αν παρεμπιπτόντως περνά από την περιοχή !!!

Ο Γ. Βαρουφάκης έχει αναμφισβήτητα δίκιο !

΄Αλλωστε αυτά τα χαρακτηριστικά που περιγράφει είχε η τουρκική εισβολή με τον Αττίλα 1 και 2 στη Κύπρο , την οποία δεν την πήρε είδηση κανείς στη μεγαλόνησο . Αυτά τα χαρακτηριστικά είχε και ο πόλεμος των Τουρκοαζέρων ενάντια στους Αρμενίους του Ναγκόρνο Καραμπάχ με του χιλιάδες νεκρούς εκατέρωθεν , το κάψιμο  αρμενικών χωριών και τον ξεριζωμό Αρμενίων . Αυτά τα Βαρουφάκεια χαρακτηριστικά  έχει και πιθανότατα θα πάρει και ο πόλεμος στην Ανατ. Ουκρανία , ο οποίος μπορεί να γίνει αφορμή και για την ανάφλεξη όλης της περιοχής μας και όχι μόνο .

Ασφαλώς ο χαρακτήρας του πολέμου αλλάζει , όπως πολλά αλλάζουν και στην στρατιωτική οργάνωση και στη συμμετοχή στο στρατό , σε κάθε εποχή .

Χρειάζεται όμως σοβαρότητα για να μιλήσεις για όλα τούτα και όχι μια αφελή , δήθεν “ πασιφιστική “ , στάση και πολύ περισσότερο φαιδρή επιπολαιότητα , λές και η Ελλάδα είναι Ελβετία και έχει γείτονες , ειδικά προς Ανατολάς , οι οποίοι μας ρένουν με ροδοπέταλα .

Κ.Τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας