Βίντεο-σοκ από την δολοφονική επίθεση των Ουκρανών κατά Ελλήνων στην Αν.Ουκρανία

Οι Ουκρανοί βάζουν στο «στόχαστρο» την ελληνική Ομογένεια

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από την αιματηρή επίθεση που δέχτηκαν Έλληνες ομογενείς στην Ανατολική Ουκρανία με αποτέλεσμα δύο να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι δύο να τραυματιστούν σοβαρά.

Στο παρακάτω βίντεο μάλιστα διακρίνεται και ένα από τα θύματα να δέχεται τις πρώτες βοήθειες.

H επίθεση έλαβε χώρα σε καφετέρια της περιοχής όπου σύμφωνα με αναφορές υπήρχαν δύο παρέες, μία Ουκρανών στρατιωτικών και μία Ελλήνων ομογενών. 

Οι Ουκρανοί στράφηκαν κατά των Ελλήνων και κάποιος από αυτούς άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο Έλληνες ομογενείς και να τραυματιστούν δύο ακόμη.

Να σημειωθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ομογενών της Ουκρανίας τάσσονται υπέρ των ρωσικών θέσεων απέναντι στο Κίεβο.

Δηλαδή υπερασπίστηκαν την επανένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία και στήριξαν την επανάσταση στην νότιο ανατολική Ουκρανία που οδήγησε στην ανεξαρτητοποίηση του Λουγκάνσκ και το Ντόνετσκ. 

Γι’αυτό και οι Ουκρανοί επιθυμούν την εξόντωσή τους.

Επίσης, να σημειωθεί ότι στάθηκαν απέναντι στην απόφαση του Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης για αναγνώριση του αυτοκέφαλου της ουκρανικής Εκκλησίας τασσόμενη υπέρ των θέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ουκρανοί επιτίθενται κατά Ελλήνων ομογενών με δολοφονικά αποτελέσματα καθώς το 2014 πραγματοποίησαν επίθεση με ρουκέτα στο χωριό Σαρτανά στη Μαριούπολη, την ώρα που πραγματοποιούνταν  κηδεία με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 7 Έλληνες και να τραυματιστούν άλλοι 17.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας