Αύξηση στο ηλεκτρικό ρεύμα προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΔΕΗ

1231
ρεύμα

Αύξηση στο ηλεκτρικό ρεύμα μέσω της μείωσης του ύψους της έκπτωσης συνέπειας που σήμερα είναι στο 15% προανήγγειλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης.

Μιλώντας στο grtimes.gr, ο Παναγιωτάκης ανέφερε πως δεν θα καταργηθεί η έκπτωση συνέπειας, αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε «μπορεί να επανεξετάσουμε ίσως το ύψος, αυτό θα το δούμε». Πρόσθεσε ότι «θα βρούμε λοιπόν τρόπους και μέσω της τιμολογιακής πολιτικής να αυξήσουμε τα κέρδη» της ΔΕΗ και στην ερώτηση αν θα αυξηθεί το ρεύμα απάντησε πως «θα φανεί τις επόμενες μέρες» και ότι «εργαζόμαστε με το υπουργείο ώστε η επιβάρυνση για τους καταναλωτές να είναι η ελάχιστη δυνατή».

Με σαφή “ταξική μονομέρεια”, ο πρόεδρος της ΔΕΗ εξήγησε πως σε συνεργασία με την κυβέρνηση εξετάζουν το πώς και πόσο θα επιβαρυνθεί ο λαϊκός κόσμος, όταν οι επιχειρηματικοί όμιλοι έχουν ηλεκτρικό ρεύμα σε τιμής κόστους. Όπως ανέφερε, «από τους μεγάλους βιομηχανικούς καταναλωτές δεν βγάζουμε καθόλου κέρδη» και πρόσθεσε ότι «προσπαθούμε όσο μπορούμε να τους στηρίξουμε»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας