Αττικόν Νοσοκομείο: Κραυγή απόγνωσης από τους εργαζομένους. Κινδυνεύουν ζωές

998
κρούσματα

SOS εκπέμπουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Αττικόν», οι οποίοι με ανακοίνωσή τους κάνουν γνωστό «πάνω από 750 ασθενείς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και δεκάδες παραμένουν στο ΤΕΠ. Πώς να συνεχιστεί η γενική εφημερία μέχρι αύριο το πρωί;» και προειδοποιούν ότι «κινδυνεύουν ζωές».

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

«Από τις 4 το μεσημέρι η γενική εφημερία του ΑΤΤΙΚΟΥ έχει μπλοκάρει. Έχουν ήδη πληρωθεί όχι μόνο όλες οι κανονικές κλίνες αλλά και τα “ράντζα” στους διαδρόμους (αυτά που ονομάζουν επικουρικές κλίνες)! Ασθενείς με σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στη βραχεία νοσηλεία που και αυτή έχει γεμίσει! Πάνω από 750 ασθενείς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και δεκάδες παραμένουν στο ΤΕΠ. Πώς να συνεχιστεί η γενική εφημερία μέχρι αύριο το πρωί;

Δεν πάει άλλο! Γιατροί και προσωπικό είμαστε σε απόγνωση. Έχουμε προειδοποιήσει κατ’ επανάληψη για το αδιέξοδο της γενικής εφημερίας στο νοσοκομείο, έχουμε προτείνει λύσεις αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω!

Κυβέρνηση, υπουργοί, περιφέρεια, εισαγγελείς κάνουν ότι δεν βλέπουν το πρόβλημα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι τραβάνε οι ασθενείς και οι εργαζόμενοι του ΑΤΤΙΚΟΥ!

Κινδυνεύουν ζωές! Να ληφθούν έκτακτα μέτρα τώρα με ευθύνη του Υπ. Υγείας και του ΕΚΕΠΥ για τη γενική εφημερία. Το ΕΣΥ οφείλει να αντιμετωπίζει τους ασθενείς ως ανθρώπους και όχι ως ζώα.

Να δοθεί τέλος στην αθλιότητα των ράντζων!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας