“Ατέχνως” το ΚΚΕ λιβελογραφεί κατά Λαφαζάνη

4507
δίωξη

Ένα λιβελογράφημα σε μια ιστοσελίδα, το “Ατέχνως“, έστω κι αν αυτή αυτοαναγορεύεται ως “κομμουνιστική”, κατά του Παναγ. Λαφαζάνη δεν θα είχε καμιά σημασία, αν αυτή η ιστοσελίδα και η προπαγάνδα της, δεν ήταν άλλη μια από τις πολλές κατευθυνόμενες προπαγανδιστικές παραφυάδες του ΚΚΕ. Αν κάνουμε λάθος ας την αποδοκιμάσει ως τέτοια.

Εντυπωσιάζεται κανείς για το πως είναι δυνατόν τόσο πολλά και τόσο χονδροειδή ψεύδη να γράφονται από τον λιβελογράφο του “Ατέχνως” σε βάρος του Παν. Λαφαζάνη σε τόσο λίγες γραμμές.

Ο Παν. Λαφαζάνης, κατ’ αρχήν, ουδέποτε είπε, όπως ισχυρίζεται ο λιβελογράφος του “Ατέχνως”, πως δεν μπορούσε να διανοηθεί ποτέ ότι ο Αλ. Τσίπρας θα πρόδιδε τις δεσμεύσεις του. Αυτό που πράγματι είπε είναι πως δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι ο Αλ. Τσίπρας θα έφθανε στο σημείο να θέλει να στείλει στην φυλακή τον ίδιο και τα στελέχη της ΛΑ.Ε. Ο Παν. Λαφαζάνης, επίσης, ουδέποτε ψήφισε το Μάαστριχτ, όπως γράφει το λιβελογράφημα. Αντίθετα, ο ίδιος ο Λαφαζάνης και το το τότε “Αριστερό Ρεύμα” του ΣΥΝ καταψήφισαν και πολέμησαν στην ΚΕ του Κόμματος και παντού την Συνθήκη του Μαάστριχτ και έχασαν την σχετική ψηφοφορία για ελάχιστους ψήφους. Τέλος, αν και η παραπληροφόρηση δεν έχει τέλος, ο Λαφαζάνης ποτέ δεν διαδήλωσε, όπως γράφεται, με “παπάδες και ακροδεξιούς”, για την… ελληνικότητα της Μακεδονίας. Ο λιβελογράφος προφανώς συγχέει την εθνική πατριωτική αντίληψη και στάση του Παν. Λαφαζάνη με τον εθνικισμό και ενοχλείται από τις θέσεις του για το “Μακεδονικό”.

Το πλέον κωμικοτραγικό για τον λιβελογράφο – προπαγανδιστή του ΚΚΕ. είναι η κατάληξη του όπου ο Παν. Λαφαζάνης, μετά τις συκοφαντίες, χαρακτηρίζεται είτε “ως ανόητος ή ως πολιτικός απατεώνας ή και τα δύο”!!!

“Πολιτικός απατεώνας“, λοιπόν, και “ανόητος” ο Παν. Λαφαζάνης γιατί εγκατέλειψε ένα υπερυπουργείο και την βουλευτική καρέκλα. “Πολιτικός απατεώνας και ανόητος” γιατί καθημερινά βρίσκεται στο δρόμο και έχει στην πλάτη του από κυβέρνηση και Ασφάλεια πέντε δικογραφίες για τη συμμετοχή του στο κίνημα για την προάσπιση της λαϊκής περιουσίας από τους πλειστηριασμούς.

“Πολιτικός απατεώνας” γιατί ακόμα διακηρύσσει την ανάγκη συνεργασίας όλων των αριστερών, προοδευτικών, πατριωτικών δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων, αντί να σηκώνει τείχη διαίρεσης και “εμφυλίου”, προς τέρψιν της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του συστήματος.

Το πρόβλημα μας, όμως, δεν είναι ο λιβελογράφος. Αυτά ξέρει, αυτά γράφει. Το πρόβλημα είναι το ΚΚΕ που καλύπτει και στηρίζει τέτοιους λιβελογράφους και συκοφαντικές ιστοσελίδες κατά παρόμοιο τρόπο που χρησιμοποιούν ανάλογες ιστοσελίδες οι παρατάξεις του συστήματος.

Τόσος και τέτοιος είναι ο φόβος και ο πανικός του ΚΚΕ απέναντι στην ΛΑ.Ε; Κρίμα. Πολύ κρίμα! Γιατί με όλα τούτα τρίβει τα χέρια του το σύστημα. Μήπως, όμως, βρε παιδιά, τελικά ο εχθρός είναι ο Λαφαζάνης; Μήπως το αγκάθι είναι η ΛΑ.Ε;

Τ.Κ

Στη συνέχεια, προς πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών μας, παραθέτουμε ολόκληρο το λιβελογράφημα του Ατέχνως κατά του Παν. Λαφαζάνη:

Ο Λαφαζάνης… ξεγελάστηκε (πιάστηκε κορόιδο)

Γράφει ο Στέλιος Κανάκης

«Ούτε στα πιο εφιαλτικά μου όνειρα δεν περίμενα ότι ο Τσίπρας θα πρόδιδε τις δεσμεύσεις του» δήλωσε ο Παναγιώτης. Δεν ήξερε ο Λαφαζάνης. Δεν καταλάβαινε. Αλλιώς τα περίμενε. Όταν διασπούσε το ΚΚΕ πάλευε για να δυναμώσει το… κομμουνιστικό κίνημα. Όταν ψήφιζε το Μάαστριχτ, όχι μόνο δεν ήξερε, αλλά θαρρούσε πως θα ‘φερνε το… σοσιαλισμό. Όταν διαδήλωνε μαζί με τους παπάδες και τα ακροδεξιά σκουπίδια για την… ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν γνώριζε. Όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργούσε ως κυματοθραύστης του λαϊκού κινήματος, χαμπάρι δεν έπαιρνε. Από το 2008 που ήταν αριστερός κολαούζος του Τσίπρα δεν πήρε κάτι το αυτί του, δεν έπιασε κάτι η ματιά του, δεν πήγε το μυαλό του στο… κακό. Δεν φταίει, λοιπόν, ο Παναγιώτης. Η Εύα τον ηπάτησε.  Ανόητος ο Π. Λαφαζάνης ή πολιτικός απατεώνας; Ή μήπως και τα δύο; Σίγουρα αήθης καιροσκόπος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας