Από τον ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΚΕ Κιμούλης, Μηλιός, Δαβανέλος

2164
Μαζί και ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης Νίκος Παπαδόπουλος.

Γιώργος Κιμούλης, Γιάννης Μηλιός, Δημήτρης Πατέλης, Αντώνης Δαβανέλος, Μάνος Σαριδάκης, Νίκος Παπαδόπουλος, Χρήστος Σαλταπίδας, Βασίλης Γκιτάκος, Αντώνης Μυρωδιάς είναι μεταξύ εκείνων των προσώπων που συστρατεύονται με το ΚΚΕ, κατόπιν του καλέσματος αγωνιστικής συμπόρευσης που απηύθυνε ο Περισσός.

Ο Γιώργος Κιμούλης, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, είχε φλερτάρει στο παρελθόν με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Μηλιός, ομότιμος καθηγητής του ΕΜΠ, έχει αποχωρήσει χρόνια από την Κουμουνδούρου, ενώ ο Δημήτρης Πατέλης είναι καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Ο Αντώνης Δαβανέλος είναι συνταξιούχος της «Ολυμπιακής» και πρώην μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μάνος Σαριδάκης κύριος ερευνητής στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και καθηγητής στις ΗΠΑ, ο Χρήστος Σαλταπίδας πλοίαρχος Πολεμικού Ναυτικού ε.α., ο Αντώνης Μυρωδιάς γλύπτης, μέλος της εφορίας γλυπτικής του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι ποδοσφαιριστής, τερματοφύλακας του «Αστέρα Τρίπολης» και ο Βασίλης Γκιτάκος μέλος του ΔΣ της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Ο Περισσός θα συνεχίσει την προσπάθεια αυτή και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα Συνεδρίων του ΚΚΕ, τόνισε μεταξύ άλλων: «Το ΚΚΕ καλεί τον λαό να πιστέψει τη δύναμη της οργανωμένης πάλης, να γίνει ο ίδιος πρωταγωνιστής των εξελίξεων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας