Απόπειρα δολοφονίας κατά του επικεφαλής του Κ.Κ. Ντονέτσκ

1233
απόπειρα

Μια ακόμη απόπειρα δολοφονίας κατά του επικεφαλής του ΚΚ Ντονέτσκ Μπόρις Λιτβίνοφ, έγινε χθες, Παρασκευή 19 Ιουλίου.

 

«Το πρωί πήγα στο αυτοκίνητό μου σε έναν φυλασσόμενο χώρο στάθμευσης κοντά στο σπίτι μου. Έχοντας εξετάσει, όπως πάντα, το αυτοκίνητο εξωτερικά, μπήκα σε αυτό και ξεκίνησα. Στα  8-10 μέτρα, άκουσα έναν παράξενο ήχο κάτω από το αυτοκίνητο. Σταμάτησα, βγήκα από το αυτοκίνητο και για άλλη μια φορά άρχισα να επιθεωρώ τους τροχούς. Και τότε παρατήρησα κάτω από το τιμόνι ένα αντικείμενο βάρους 2 λιβρών. Από εκεί ξεκινούσε ένα συρματόσκοινο.

Εξετάζοντας την κατεύθυνσή του, βρήκα κάτω από το κάθισμα του οδηγού μια εκρηκτική συσκευή συνδεδεμένη στον πυθμένα, αποτελούμενη από δύο χειροβομβίδες. Οι αστυνομικοί που έφτασαν  αφαίρεσαν την εκρηκτική συσκευή και είπαν ότι αν το αυτοκίνητο είχε κινηθεί μερικά ακόμη μέτρα, θα γινόταν μεγάλη έκρηξη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη απόπειρα τόσο εναντίον μου όσο και κατά του Κομμουνιστικού Κόμματος της ΛΔΝ. Οι κομμουνιστές της Λαϊκής Δημοκρατίας υποστηρίζουν τη θέση της ενίσχυσης της κυριαρχίας της ΛΔΝ, την ανάπτυξη του πολιτικού της συστήματος, την επέκταση των αρχών της λαϊκής δημοκρατίας, ενθαρρύνουν  την ιδέα της σοσιαλιστικής ανάπτυξης της Δημοκρατίας.

Θεμελιώδες για το Κομμουνιστικό Κόμμα της ΛΔΝ είναι το ζήτημα ενός σταθερού τρόπου συνεργασίας με τη Ρωσική Ομοσπονδία και της δημιουργίας ενός ενιαίου κράτους, αποτελούμενου από κράτη που αποτελούσαν τμήματα της ΕΣΣΔ», δήλωσε ο Μπόρις Λιτβίνοφ.

 

Οι αρχές της Λ.Δ. ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Να σημειωθεί ότι οι δολοφονίες στελεχών της Λ.Δ. είναι πάγια τακτική των ναζί και ήδη έχουν γίνει συλλήψεις ομάδων σαμποτέρ στο έδαφος του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας