Αρπαγής και κτηνωδίας συνέχεια: Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

1452
αίτημα

Για τέταρτη φορά οι Τούρκοι είπαν «όχι» στους Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, που παραμένουν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Η αρπαγή και η κτηνωδία της Τουρκικής κυβέρνησης συνεχίζονται και κλιμακώνονται.

Απορρίφθηκε για τέταρτη φορά από την τουρκική δικαιοσύνη το αίτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών να αφεθούν ελεύθεροι. Ο Δημήτρης Κούκλατζης και ο Άγγελος Μητρετώδης μετέβησαν στα δικαστήρια της Αδριανούπολης προκειμένου να υποστηρίξουν το νέο αίτημά τους να αφεθούν ελεύθεροι, αλλά και αυτό είχε την τύχη των τριών προηγούμενων, αφού οι Τούρκοι τους είπαν για άλλη μια φορά «όχι».

Οι τουρκικές Αρχές συνεχίζουν να παίζουν προκλητικά «παιχνίδια» κρατώντας τους δύο στρατιωτικούς χωρίς να τους έχουν απαγγείλει κατηγορίες.

Έως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το σκεπτικό με το οποίο απορρίφθηκε και το τέταρτο αίτημα αποφυλάκισης των δύο που παραμένουν κρατούμενοι από την 1η Μαρτίου, ωστόσο, τις προηγούμενες φορές  είχαν κριθεί από την τουρκική δικαιοσύνη ως ύποπτοι φυγής και δεν έχουν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία.

Εντυπωσιάζει και εξοργίζει το γεγονός ότι ΤσίπραςΚοτζιάς πανηγυρίζουν με τους ευρωγραφειοκράτες και αμερικανονατοϊκούς στις Πρέσπες αλλά σιωπούν και αδρανούν απέναντι στην πρωτοφανή τραγωδία των δυο στρατιωτικών μας.

Όσο αφορά την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ αρκούνται σε μισόλογα απέναντι στην αυθαιρεσία και την κτηνωδία των παράνομων κρατήσεων των δυο στρατιωτικών αλλά στην πράξη μένουν άπραγοι και κάνουν τα στραβά μάτια.

Τ.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας