Απεργία αύριο στις μεταφορές. Λεωφορεία από 9 π.μ. έως 9 μ.μ.

1073
απεργίες

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του μετρό, του ηλεκτρικού του τραμ, των τρένων και του προαστιακού, αφού οι εργαζόμενοι συμμετάσχουν στην πανελλαδική απεργία στον ιδιωτικό τομέα, με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού, και πραγματοποιούν 24ωρη απεργία. Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν και τα τρόλεϊ, ενώ τα λεωφορεία θα κινηθούν από 09:00 έως 21:00.

Με ανακοινώσεις τους, τα Σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν την κυβέρνηση για αντιλαϊκή πολιτική και διεκδικούν υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, νέο κανονισμό εργασίας, δίκαιο και αξιοκρατικό, προσλήψεις προσωπικού και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο επιβατικό προς τους επιβάτες και ενίσχυση του δημόσιου χαραχτήρα των αστικών συγκοινωνιών.

Επίσης, χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες θα μείνει η χώρα την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, λόγω της 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ και της ΠΕΝΕΝ, καθώς η ναυτεργασία συμμετέχει στην 24ωρη απεργία τον ιδιωτικό τομέα. Η κινητοποίηση περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες πλοίων, θα αρχίσει στις 00:01 τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 24:00 της ίδιας ημέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας