Απελπιστική κατάσταση στα νοσοκομεία Αττικής: 112 διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ-Κόσμος πεθαίνει αβοήθητος

    391
    112 διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ
    Δραματικές είναι οι εικόνες στα νοσοκομεία της Αττικής, που συνεχίζουν να δέχονται πολλά κρούσματα κορονοϊού, ενώ περισσότεροι από 100 είναι οι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.
    Απελπιστική είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής, την ώρα που οι διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας είναι περισσότεροι από 100.

    Άλλη μία δύσκολη εφημερία στον Ευαγγελισμό

    Το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, που εφημέρευε, δέχθηκε για άλλη μία φορά δεκάδες περιστατικά κορονοϊού, σύμφωνα με το Mega.
    Λίγο πριν από το τέλος της εφημερίας, ήταν 3-4 τα ασθενοφόρα που έφταναν στο νοσοκομείο μεταφέροντας ασθενείς, ενώ αρκετοί ήταν όσοι περίμεναν στην πύλη εισόδου ώστε να περάσουν μέσα μετά την απαραίτητη θερμομέτρηση.
    Στο νοσοκομείο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, καταγράφονται προβλήματα με την κεντρική παροχή οξυγόνου.
    Το προσωπικό έχει στείλει σχετική επιστολή στη διοίκηση του νοσοκομείου από τις 23 Μαρτίου και αναμένει τις απαραίτητες κινήσεις.
    Παράλληλα, αρκετά είναι τα περιστατικά κορονοϊού που έχουν τοποθετηθεί σε φορεία και αναμένουν να αδειάσει μία κλίνη στη μονάδα Covid-19.

    112 διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ

    Δύσκολη, όμως, είναι η κατάσταση που καταγράφεται και στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου νοσηλεύονται 90 κρούσματα, ενώ οι ελεύθερες κλίνες είναι μόλις 17.
    Υπάρχουν, μάλιστα, πληροφορίες για διασωληνωμένους στο νοσοκομείο που περιμένουν να βρεθεί μία κλίνη ΜΕΘ.
    Συνολικά στα νοσοκομεία του Λεκανοπεδίου είναι 112 οι διασωληνωμένοι που παραμένουν εκτός ΜΕΘ, και γίνεται αγώνας για να μπορέσει να λυθεί το μεγάλο πρόβλημα.
    Χαρακτηριστικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι ο θάνατος ενός 38χρονου ασθενή την Δευτέρα. Ο άνδρας είχε διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ και όταν τελικώς βρέθηκε κενή κλίνη δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

    Νέο αρνητικό ρεκόρ διασωληνωμένων

    Σημειώνεται πως ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε χθες νέο αρνητικό ρεκόρ διασωληνωμένων ασθενών.
    Τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν ήταν 1.724, ενώ οι διασωληνώσεις στη χώρας έφτασαν 738.
    Παράλληλα, οι εισαγωγές νέων ασθενών με κορονοϊό στα νοσοκομεία της Επικράτειας ήταν 456, μία αύξηση της τάξης του 8,06%.
    Η Αττική διατήρησε τα αρνητικά πρωτεία με τα περισσότερα νέα κρούσματα, καθώς από τα 1.724, τα 773 εντοπίστηκαν στο Λεκανοπέδιο. Στο κέντρο της Αθήνας, δε, επιβεβαιώθηκαν 178 νέες μολύνσεις, ενώ στο “κόκκινο” ήταν και ο Πειραιάς με 161. Ακολούθησαν, Νότιος Τομέας με 102 και Ανατολική Αττική με 99.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας