Απαράδεκτες δηλώσεις Τσόμσκι: Όσοι αρνούνται εμβολιασμό, να τίθενται εκτός κοινωνίας

2717
Απαράδεκτες δηλώσεις Τσόμσκι: Όσοι αρνούνται εμβολιασμό, να τίθενται εκτός κοινωνίας

Ο Νόαμ Τσόμσκι, καθηγητής στο Τμήμα Γλωσσολογίας και Φιλοσοφίας του ΜΙΤ και διάσημος πολιτικός στοχαστής, εξέδωσε τις σκέψεις του για τον εμβολιασμό σε μια συνέντευξη στο κανάλι Primo Radical την Κυριακή, αναφέρει η Washington Examiner.

«Όταν πρόκειται για άτομα που αρνούνται να εμβολιαστούν, πιστεύω ότι το σωστό μέτρο είναι να μην τους αναγκάζουμε να το κάνουν, αλλά να πληρώνουν το τίμημα μέσω της κοινωνικής τους απομόνωσης», λέει.

Ο Τσόμσκι εξηγεί ότι τα μη εμβολιασμένα άτομα που παραπονιούνται για μια τέτοια αντιμετώπιση θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο με εκείνους που «αρνούνται να αποδεχτούν τους κανόνες κυκλοφορίας».

«Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να απομακρύνονται από την κοινωνία. Εάν αρνηθούν να το κάνουν, πρέπει να ληφθούν μέτρα για την προστασία της κοινωνίας από αυτούς».

Και συνεχίζει:

«Μετά έρχεται το πρακτικό ερώτημα πώς μπορούν να αγοράσουν τρόφιμα. Λοιπόν, αυτό είναι στην πραγματικότητα δικό τους πρόβλημα.

Ο Νόαμ Τσόμσκι προσθέτει, ωστόσο, εάν οι μη εμβολιασμένοι που απομακρύνθηκαν με αυτόν τον τρόπο στενοχωρηθούν πραγματικά, «θα πρέπει να ληφθούν ορισμένα μέτρα για να διασφαλιστεί ότι θα επιβιώσουν, όπως γίνεται για παράδειγμα με τους ανθρώπους στη φυλακή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας