Απίστευτο: Τα «κίτρινα γιλέκα» συνεχίζουν μέσα στις γιορτές!

2007
κίτρινα

Ενώ ακόμα και παραμονές Χριστουγέννων η Γαλλία, οι πόλεις της και τα σύνορά της έζησαν για άλλο ένα Σάββατο (22/12/2018) την δυναμική, μαζική παρουσία δεκάδων χιλιάδων «κίτρινων γιλέκων», πράγμα απίστευτο για γιορτινές μέρες, σύσσωμα, σχεδόν, τα δυτικά Μέσα Ενημέρωσης λύσσαξαν στην κυριολεξία να υποβαθμίσουν με πηχυαίους τίτλους τις νέες κινητοποιήσεις των «κίτρινων γιλέκων», λέγοντας ότι είναι πολύ μικρότερες από τις προηγούμενες και αμελητέες.

Δυστυχώς είναι τόση και τέτοια η τύφλωση των ιμπεριαλιστικών δυτικών κέντρων, ώστε να μη θέλουν και να μη μπορούν να αντιληφθούν τη βουή αγανάκτησης, διαμαρτυρίας και απόγνωσης των κοινωνιών και όσων αυθόρμητα, παρά τον αυταρχισμό, την αστυνομική τρομοκρατία, τη βία, τα δακρυγόνα και τον νέο, δέκατο νεκρό, βρίσκουν τον ηρωισμό και το κουράγιο να αγωνίζονται με αυτοθυσία στους δρόμους.

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα αν υπήρχαν δέκα πολίτες νεκροί, πραγματικό λουτρό αίματος, σε συγκρούσεις με την αστυνομία, θα είχε ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων και η «ευαίσθητη», τάχα Δύση θα είχε επιβάλει κυρώσεις, ιδιαίτερα αν επρόκειτο για τη Βενεζουέλα του Μαδούρο ή συναφούς προσανατολισμού χώρας.

Για την ιμπεριαλιστική, όμως, Γαλλία του Μακρόν, το στήριγμα του ευρώ και της πολεμοκάπηλης νεοφιλελεύθερης Ευρώπης, τσιμουδιά.

Ό,τι και να κάνουν, όμως, το πρωτότυπο κίνημα των «κίτρινων γιλέκων» εξαπλώνεται και μεταδίδεται σε όλο και περισσότερες χώρες.

Γρήγορα μπορεί να είναι, με το νέο έτος, πραγματικότητα και στην Ελλάδα.

Και τότε αλίμονο στους μνημονιοκράτες της νεοαποικίας, όπως έχουν καταντήσει τη χώρα μας!

Κ.Τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας