Ανυπότακτο Ιόνιο υποψ.Περιφερειάρχη Στ.Σαμοΐλη: Επίσκεψη στους εργαζομένους του ΟΤΕ

790
ιόνιο

Αντιπροσωπεία του ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ με επικεφαλής τον Στέφανο Σαμοίλη επισκέφθηκε τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ ,οι οποίοι βρίσκονται σε αναβρασμό και σε κινητοποιήσεις που αφορούν τις εργασιακές τους σχέσεις .      

Η Γερμανική Deutsche Telekom τρομοκρατεί τους εργαζόμενους του ΟΤΕ με το πρόγραμμα «εθελούσιας εξόδου»  που στην πραγματικότητα είναι καλυμμένες εκβιαστικές απολύσεις και την εντατικοποίηση της εργασίας με μισθούς φτώχειας.

Σε αυτό τον πρωτοφανή εκβιασμό, η κυβέρνηση είναι παντελώς απούσα. Ενώ είναι συμμέτοχος έστω και κατά 5% στο μετοχικό κεφάλαιο και στο ΔΣ του ΟΤΕ, δεν είδαμε ούτε μια δήλωση μέλους του ΔΣ από τα μέλη εκείνα που ορίζει η κυβέρνηση, που να διαφοροποιείται από αυτές τις αποκρουστικές πρακτικές. Ούτε μια πολιτική πρωτοβουλία προκειμένου να σταματήσει το αίσχος της εργολαβοποίησης, της αποεπένδυσης, της καταστροφής των θέσεων εργασίας. Ούτε μια λέξη τέλος για την πλήρη επιστροφή του πλαισίου των συλλογικών διαπραγματεύσεων προκειμένου οι εργαζόμενοι από καλύτερες θέσεις να διεκδικήσουν το δίκιο τους.

Ο Στέφανος Σαμοίλης περιηγήθηκε στους χώρους εργασίας και συνομίλησε με τους εργαζόμενους στους οποίους δήλωσε ότι το  ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΙΟΝΙΟ  είναι συμπαραστάτης και τους στηρίζει για την επίλυση των καυτών  προβλημάτων τους

Νίκη στους απεργούς του ΟΤΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας