Ανυπότακτη Θεσσαλία υποψ.Περιφερειάρχης Κ.Δελημήτρος: 70 χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ

1493
ανυπότακτη

Συμπληρώθηκαν 70 χρόνια (4 Απρίλη 1949) από την ίδρυση της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.  Μια συμμαχία κατ’ όνομα αμυντική, η οποία από τη γέννησή της αποτέλεσε την προκάλυψη  του Αμερικανικού ιμπεριαλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ένας πολεμικός συνασπισμός που ζει ακόμα σαν απολίθωμα του ψυχρού πολέμου, τρεφόμενος από τις σάρκες των λαών και είναι έτοιμος να βουλιάξει στο χάος τις χώρες που θα σταθούν εμπόδιο στους σχεδιασμούς του για την εξυπηρέτηση των ιμπεριαλιστικών επιδιώξεών του.

Γιουγκοσλαβια –Σερβια, Αφγανιστάν, Ιράκ, Λιβύη Συρία! Τα τελευταία 30 χρόνια  ολόκληροι λαοί βρεθήκαν απέναντι το ΝΑΤΟ και βίωσαν την φρίκη του πολέμου, οι  ζωές, και οι χώρες τους διαλυθήκαν και οδηγηθήκαν στην εξαθλίωση και την προσφυγιά!

Ειδικά ο ελληνικός λαός  δεν πρέπει να ξεχνά  τον ρολό  του ΝΑΤΟ  στην Κυπριακή τραγωδία και την ανεκτικότητα που έδειξε προς την Τουρκία και την  διχοτόμηση της Κυπρου!  Δεν πρέπει να ξεχνά ότι την ιδία «ανεκτική» στάση δείχνει το ΝΑΤΟ στους τυχοδιωκτισμούς της εθνικιστικής Τουρκίας στο Αιγαίο εδώ και δεκαετίες.

Σήμερα η αυξανομένη παρουσία του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη, στα Βαλκάνια, η διαμελισμένη Ουκρανία, η βομβαρδιζόμενη Συρία,  η συμμαχία με το Ισραήλ και την Αίγυπτο, η «Συμφωνία των Πρεσπών», η αναβάθμιση της ΝΑΤΟικης παρουσίας στην Λάρισα και το Στεφανοβίκειο, δείχνουν ότι το ΝΑΤΟ είναι εδώ και σχεδιάζει πολέμους στις πόλεις μας!

Ήδη πάνω από τα κεφάλια μας πετούν μη επανδρωμένα αμερικανικά  F-22 Raptor drones, Ισραηλινά πολεμικά F16 ενώ έρχονται τα clobal Hawk που έδιωξαν οι Ιταλοί για  να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο!

Την ίδια στιγμή η σιωπή της Περιφερειακής αυτοδιοίκησης μας τρομάζει. Σε πλήρη συνεργασία με την  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και  ολόκληρο το πολιτικό-στρατιωτικό και οικονομικό κατεστημένο  καθιστούν τις πόλεις της  Θεσσαλίας πολεμικούς στόχους!

Η Ανυπότακτη Θεσσαλία δεσμεύεται να φέρει στο Περιφερειακό  συμβούλιο τις ανησυχίες των πολιτών της Θεσσαλίας καθώς και  τα αιτήματα των κινημάτων και  για αυτό το θέμα!  Θα στηρίξουμε πολιτικά με όση πίεση διαθέτουμε κάθε προσπάθεια  του φιλειρηνικού,  αντιπολεμικού, αντιιμπεριαλιστικού κινήματος στην  Θεσσαλία!

Στο πλαίσιο αυτό  στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην μαζική αντιΝΑΤΟϊκή συγκέντρωση και πορεία στη  Λάρισα προς στο Α.Τ.Α. και την  1η Στρατιά την Κυριακή  14 Απρίλη ώρα 10:30 π.μ.   στην Πλατεία Ταχυδρομείου .

 

Ανυπότακτη ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Για τον λαό και τον τόπο μας_

e mail: anipotaxtithessalia@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/anipotaxtithessalia

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας