Ανυπότακτη Θεσσαλία: Θετική απάντηση στο ΕΠΑΜ για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές

1460
θεσσαλία

Η ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ εκφράζει την απόλυτη συμφωνία της σχετικά με τα τρία βασικά σημεία που θέτει στην ανοιχτή επιστολή του το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) και αφορούν:

α) την μη παραχώρηση των ταμειακών διαθεσίμων Δήμων και Περιφερειών στην Τράπεζα της Ελλάδας με διαχειριστή την ΑΑΔΕ, την “Ανεξάρτητη Αρχή” που συστάθηκε αντισυνταγματικά με απαίτηση των δανειστών,

β) την μη εκχώρηση στο Υπερταμείο της δημόσιας περιουσίας κοινωφελούς χαρακτήρα αλλά και των μνημείων της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, ως εγγύηση της εξυπηρέτησης των χρηματοπιστωτικών υποχρεώσεων της χώρας προς τους δανειστές,

γ) την μη συμμετοχή των Ο.Τ.Α. σε εξωθεσμικούς φορείς, όπως η “Ελληνογερμανική Συνέλευση”, η οποία είναι απόρροια της ετεροβαρούς εταιρικής σχέσης, μιας συμφωνίας νεοαποικιακού χαρακτήρα του 2010, με την οποία παραδίδονται στο Βερολίνο στρατηγικοί τομείς της εθνικής μας οικονομίας.

Η ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ καλεί όλους τους συντοπίτες μας να αγωνιστούν για:

– Την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου στην Περιφέρεια και τους Δήμους της Θεσσαλίας
– Tα κοινωνικά δικαιώματα σύμφωνα με τις λαϊκές ανάγκες, με κατάργηση των μνημονιακών δεσμεύσεων και του τοκογλυφικού χρέους.
– Την κατάργηση του Κλεισθένη, υπέρ των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, την ανακλητότητα των αντιπροσώπων σε α’ και β’ βαθμό στους ΟΤΑ.
– Τη δημιουργία μετώπου με όλο τον λαό, ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας.

–  Eνάντια στο μεγάλο κεφάλαιο και του νόμους του, ενάντια στην ανταποδοτικότητα-ιδιωτικοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών και το ξεθεμέλιωμα κάθε ίχνους κοινωνικής πολιτικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
– Την προστασία τόσο του φυσικού όσο και του δομημένου περιβάλλοντος από την καταστροφή του και τη θυσία της υγείας των πολιτών στο βωμό του ληστρικού καπιταλιστικού κέρδους.

– Την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών πόρων που υπάρχουν στην Περιφέρεια προς όφελος των λαϊκών αναγκών με προτεραιότητα στους ανέργους.

Για να εκφραστεί και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπως και παντού αλλού, μια διαφορετική, ανατρεπτική και ελπιδοφόρα, βαθιά δημοκρατική και πατριωτική φωνή που θα ανοίξει δρόμους για μια ζωή με αξιοπρέπεια για τους Θεσσαλούς.

Στην κατεύθυνση αυτή, η ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κώστα Δελημήτρο, θα διαθέσει όλες της τις δυνάμεις.

Για τον Λαό και τον Τόπο μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας