Αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε. υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων στην πρεσβεία της Παλαιστίνης

1702
λαε

Αντιπροσωπεία της ΛΑΕ αποτελούμενη από τους Δημήτρη Στρατούλη, Στάθη Λεουτσάκο, Δέσποινα Σπανού και Αντώνη Νταβανέλλο, επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή 12:30 την πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Ελλάδα και υπέγραψε το βιβλίο των συλληπηρηρίων για την σφαγή των 60 διαδηλωτών Παλαιστινίων από τον στρατό του κράτους του Ισραήλ στη Γάζα.

Εν συνεχεία η αντιπροσωπεία της ΛΑΕ συναντήθηκε με τον πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα Marwan Emile Toubassi, του μετέφερε τα συλλυπητήρια της ΛΑΕ για τη σφαγή των συμπατριωτών του, τον ενημέρωσε για την αποστολή της ΛΑΕ με επικεφαλής τον Π. Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ, στο Λίβανο και για την έκκληση της προς την ελληνική κυβέρνηση για ανθρωπιστική βοήθεια με αποστολή αεροσκάφους στη Ράφα για τη μεταφορά σε ελληνικά νοσοκομεία βαριά τραυματισμένων Παλαιστινίων στη Γάζα από πυρά του Ισραηλινού στρατού.

Τέλος η αντιπροσωπεία της ΛΑΕ εξέφρασε προς τον πρέσβη της Παλαιστίνης την πλήρη στήριξη και αλληλεγγύη της στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού για ελευθερία και δικαιοσύνη, ενάντια στις επιθετικές ιμπεριαλιστικές πολιτικές των ΗΠΑ και του κράτους του Ισραήλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας