Αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε στη συγκέντρωση ομοσπονδιών για υπεράσπιση επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

1795
αδεδυ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ και συνδικαλιστικών στελεχών των Ομοσπονδιών ΠΟΕΔΗΝ, ΠΟΕΟΤΑ, ΠΟΕΥΠΠΟ κ.α., πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με αφορμή την επανεξέταση από την Κυβέρνηση της χορήγησης του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας με στόχο τον περιορισμό ή την περικοπή του από κατηγορίες εργαζομένων.
Δυστυχώς, κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν δέχτηκε να συναντήσει τους εργαζόμενους και η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε νέα κινητοποίηση την Πέμπτη 03 Μαΐου 2018.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε εκ μέρους της ΛΑΕ, η Δέσποινα Σπανού, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας.
Η περικοπή του επιδόματος εντάσσεται στην γενικότερη πολιτική της Κυβέρνησης για μείωση του μισθολογικού κόστους στο Δημόσιο και εκχώρηση βασικών τομέων σε ιδιώτες.
Η ΛΑ.Ε. στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και απαιτεί από την Κυβέρνηση την ικανοποίηση όχι μόνο του αιτήματος για το επίδομα ανθυγιεινής και επικίνδυνης εργασίας αλλά συνολικά την αναβάθμιση του Δημοσίου, την κατοχύρωση και αναβάθμιση των μισθών των εργαζομένων και  την ενίσχυση του προσωπικού, ούτως ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες του ελληνικού λαού.
gkitakos-kalomoiris σπανου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας