Αντιπολεμική-αντιμερικάνικη συγκέντρωση και πορεία: Τρίτη, 7μ.μ, Προπύλαια-Πρεσβεία ΗΠΑ

2120

Ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας
«Όλες και όλοι στη συγκέντρωση στα Προπύλαια, στις 7 μ.μ., την Τρίτη (17/4) και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία, που διοργανώνουν αριστερές αντιϊμπεριαλιστικές οργανώσεις και συλλογικότητες»
Καταδικάζουμε τις βρώμικες επιθέσεις των ΗΠΑ – Γαλλίας- Βρετανίας  στη ΣΥΡΙΑ – Να κλείσουν οι αμερικάνικες βάσεις στην Ελλάδα
Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι της (ΓαλλίαΑγγλίαΙσραήλ) «ανάβουν» τις φλόγες του πολέμου στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή για να εξυπηρετήσουν τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς τους σε βάρος της Συρίας.
Η Ελλάδα και η Κύπρος δεν έχουν κανένα λόγο να εμπλέκονται και να στηρίζουν στρατιωτικούς σχεδιασμούς της Δύσης, που θέτουν σε κίνδυνο την ειρήνη και την ασφάλεια όλης της περιοχής. Δυστυχώς, η ελληνική κυβέρνηση  για άλλη μια φορά λειτουργώντας με υποκρισία και ψέματα, ενώ υπογράφει στο ΝΑΤΟ υπέρ των πυραυλικών επιθέσεων εναντίον της Συρίας και τις διευκολύνει από τις αμερικάνικες βάσεις στην χώρα μας, προσπαθεί από την άλλη να θολώσει τα νερά για την στάση της υποστήριξης του πολέμου.

  • Απαιτούμε να μην χρησιμοποιούνται τα ελληνικά εδάφη, ο θαλάσσιος και εναέριος χώρος για την εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων και αγωνιζόμαστε για την ειρήνη σ’ ολόκληρη την περιοχή.
  • Απαιτούμε να κλείσουν και να φύγουν οι αμερικανονατοϊκές βάσεις στη χώρα μας
  • Αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα ανεξάρτητη, έξω από το ΝΑΤΟ, με μια ανεξάρτητη πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική.
  • Διεκδικούμε την ειρήνη, την φιλία και την ειρηνική ισότιμη συνεργασία των λαών και των χωρών της περιοχής χωρίς Νατοϊκά δεσμά, βάσεις και κηδεμονίες με τους λαούς κυρίαρχους σε πραγματικά δημοκρατικές χώρες.
  • Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια, στις 7 μ.μ., την Τρίτη 17 Απριλίου και στην πορεία που θα ακολουθήσει έως την Αμερικάνικη Πρεσβεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας