Αντιμνημονιακό μέτωπο εδώ και τώρα

4008

Ένα μεγάλο μέτωπο, το ευρύτερο δυνατό, όλων, χωρίς εξαίρεση, των δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων στη βάση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο. Είναι ο όρος επιβίωσης της χώρας και του λαού. Αποτελεί προϋπόθεση για να αποκτήσει ελπίδα, δύναμη και αγωνιστική προοπτική ο λαός μας.
Όπως μου έλεγε φίλος της στήλης, μόνο η ΛΑ.Ε, μέχρι τώρα, παλεύει σθεναρά για ένα τέτοιο πλατύ πολιτικό, κινηματικό και εκλογικό μέτωπο που θα εκτείνεται χωρίς εξαιρέσεις σε όλες τις δυνάμεις από το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ έως την Πλεύση Ελευθερίας και την Χριστιανική Δημοκρατία και πολλές άλλες.
Ο ίδιος ο φίλος επέμεινε να ισχυρίζεται ότι όποια δύναμη με οποιοσδήποτε πρόσχημα αρνείται να συμβάλει σε αυτήν την ενωτική μετωπική λογική, προσφέρει εκ των πραγμάτων ανεκτίμητες υπηρεσίες στο μνημονιακό κατεστημένο και το σύστημα. Έχει άδικο;

3 Σχόλια

  1. χαχα, όλοι τα ίδια λένε, κάνουμε πρόσκληση και ελάτε σε εμάς. Οι άλλοι ,, ελάτε σε μας ,, και πάει λέγοντας.
    Αααα και μόνο η ΛΑΕ, ναι βέβαια…. ο φίλος πρέπει να είναι πολύ κλεισμένος στον εαυτό του, για να ακούει μόνο την ΛΑΕ, γιατί εγώ ακούω πολλούς να λένε το ίδιο ακριβώς. Αλλά για να κουνηθούν οι ίδιοι και να χαμηλώσουν και καμιά μυτούλα,,,,αυτό δεν το σκέφτεται κανείς. Που είναι ο Λυκούργος να κόβ….. που λένε και στο χωριό μου.

    • Το θέμα δεν είναι μόνο τι λέει κανείς, αγαπητέ αναγνώστη, αλλά και τι και πώς το εννοεί. Σε ό,τι αφορά στη ΛΑ.Ε, το πράγμα είναι ξεκάθαρο: καλεί σε συγκρότηση μετώπου, χωρίς προαπαιτούμενα και με όλα τα θέματα πάνω στο τραπέζι. Ασφαλώς και υπάρχουν και άλλες δυνάμεις που μιλούν για την ίδια αναγκαιότητα και αυτό είναι κάτι απολύτως θετικό. Το θέμα είναι όμως αυτά που λένε να τα επιβεβαιώνουν και με την πολιτική τους πρακτική… Ιδού η Ρόδος, λοιπόν!!! Ας στηθεί το τραπέζι των συζητήσεων κι εμείς εδώ είμαστε!…

  2. Ακουγεται ωραιο και αθωο! Ειναι ομως αθωο??
    Μετωπο λοιπον! Ναι,..αλλα το μετωπο αυτο θα προσδιοριζει σαν αιτια της καταχνιας που ζουμε το Καπιταλιστικο συστημα?
    2.)Εαν Ναι,πρεπει να πεισει το μετωπο πως θα κολυμπησει Εξω απο τα νερα του Καπιταλισμου.
    3.)Εαν δε το Μετωτοπο επιδιωξει καπιταλισμο με κοινωνικο προσωπο(υπηρχε αλλου περισσοτερο και αλλου λιγωτερο υπο το βαρος του κακοτεχνα εστω στημενου υπαρκτου σοσιαλισμου),θα χυθει στη θαλασσα του καπιταλισμου ,και θα αυτοεξεφτελιστει ο αριστερος λογος !
    Κακα τα ψεματα,”η χορευεις στον σκοπο του καπιταλιστη ” η επιδιωκεις μια σοσιαλιστικη οικονομια η μονη που μπορει να διωξει την καταχνια !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας