Ανδρέας Μικρούτσικος: Εισήχθη στο νοσοκομείο, στη μονάδα εμφραγμάτων

1519
ανδρέας

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο νοσηλεύεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η ψυχολογική κατάσταση του οποίου είναι επηρεασμένη μετά το θάνατο του αδελφού του Θάνου Μικρούτσικου, σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε χθες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υποστεί πνευμονικό οίδημα και είναι διασωληνωμένος.

Το αντίο του Ανδρέα Μικρούτσικου στον αδερφό του Θάνο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε την περασμένη Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον αδελφό του Θάνο Μικρούτσικο, με τον ίδιο να φαίνεται φανερά καταβεβλημένος από το χαμό του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κηδεία του αδερφού του Θάνου στο Α’ Νεκροταφείο Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κηδεία του αδερφού του Θάνου στο Α' ΝεκροταφείοΟ Ανδρέας Μικρούτσικος, μάλιστα, είχε κάνει και μια ανάρτηση για το χαμό του αδελφού του Θάνου, με φίλους και γνωστούς να του εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για τη μεγάλη του απώλεια, μέσα από σχόλια που έγραψαν κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2542878785953680&set=a.1385461505028753&type=3

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Θάνος Μικρούτσικος, είχε μιλήσει για τη σχέση του με τον αδελφό του, Ανδρέα. Με υπερηφάνεια είχε μιλήσει και ο γνωστός παρουσιαστής για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη.

Όταν ο Ανδρέας έκλαιγε στην αγκαλιά του Θάνου Μικρούτσικου

«Μπορώ να ξεχάσω όμως ότι τώρα στις 11 Μαρτίου έκλαιγε σαν μικρό παιδί στο Γαλάτσι στη συναυλία για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ;» έλεγε για τον αδερφό του, ο Θάνος Μικρούτσικος σε συνέντευξή του πριν από έναν περίπου χρόνο. «Ο Ανδρέας είχε πάντα αμεσότητα. Μέχρι τις αρχές του ’80 έκανε μεγάλα πράγματα στο ραδιόφωνο και δεν μπορούσε να του καταμαρτυρήσει κανείς τίποτα» συνέχιζε.

Δακρυσμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην αγκαλιά του αδερφού του / Φωτογραφία: EurokinissiΔακρυσμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην αγκαλιά του αδερφού του

Η φωτογραφία του συγκινημένου Ανδρέα Μικρούτσικου στην συναυλία όπου συμμετείχε και ο αδερφός του Θάνος είχε κάνει τότε τον γύρο του διαδικτύου και διέψευδε τις φήμες που κυκλοφορούσαν κατά καιρούς για τη σχέση των δύο αδερφών.

Ανδρέας Μικρούτσικος -To ιατρικό ανακοινωθέν: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάστασή του

ο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο Αθηνών εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας