Ανέκδοτο! Νέα πολιτική εκδικητική δίκη Λαφαζάνη-συναγωνιστών του για πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών

961

Νέα πολιτική δίκη/δίωξη-δώρο Χριστουγέννων, κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη και των συναγωνιστών του Λουκά Νίκου, Μαυρομμάτη Αντώνη, Παπαδόπουλου Λεωνίδα και Παπαδόπουλου Ηλία την Παρασκευή 17/12 στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων.

Νέα καθαρά πολιτικού χαρακτήρα δίκη, η πέμπτη κατά σειρά, πραγματοποιείται σε βάρος του Παναγιώτη Λαφαζάνη την Παρασκευή 17/12, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, στη Σχολή Ευελπίδων, Κτίριο 12 αίθουσα 4 στις 11:30 π.μ, στην οποία του φορτώνονται κατηγορίες του μισού Ποινικού Κώδικα για τους αγώνες του κατά των άδικων πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας πολιτών και νοικοκυριών, που έχουν φτωχοποιηθεί στη διάρκεια της παρατεταμένης μνημονιακής κρίσης στη χώρα.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του Παναγιώτη Λαφαζάνη φορτώνονται αστήρικτες και παντελώς ανυπόστατες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων  είναι χρήση βίας, εξύβριση, επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά ανδρών των ΜΑΤ(!) κλπ κλπ. Να σημειώσουμε ότι καμία από τις κατηγορίες αυτές δεν έχει το παραμικρό ίχνος αλήθειας και είναι κατηγορίες στημένες και κατασκευασμένες από το αμαρτωλό Τμήμα της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών, που ψευδώνυμα ονομάζεται, άκουσον-άκουσον, Τμήμα για την Προστασία του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, το οποίο με πολιτική εντολή άνωθεν από τα ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια, έχει μορφοποιήσει αυτές τις κατηγορίες. Να σημειώσουμε, επίσης, ότι ακριβώς από το αμαρτωλό Τμήμα της Γενικής Ασφάλειας που ονομάζεται τμήμα για την Προστασία του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, όχι μόνο εκπορεύονται αυτές οι κατηγορίες, οι οποίες, υποτίθεται, ότι “στοιχειοθετούνται”με παράνομες παρακολουθήσεις, φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπήσεις αλλά και από αυτό το Τμήμα εστάλησαν οι κατηγορίες στην Εισαγγελία και πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα κατά απαράδεκτο τρόπο και οι ανακρίσεις.

Συγκατηγορούμενοι του Παναγιώτη Λαφαζάνη και με τις ίδιες αυθαίρετες κατηγορίες είναι ο Μαυρομμάτης Αντώνης, ο Παπαδόπουλος Λεωνίδας και ο Ηλίας Παπαδόπουλος.

Η μόνη “κατηγορία” που θα μπορούσε να απευθυνθεί στους ως άνω αγωνιστές είναι ότι πράγματι με ειρηνικές διαμαρτυρίες προσπάθησαν και πολλές φορές επέτυχαν, να προασπίσουν το μέγα κοινωνικό αγαθό της πρώτης κατοικίας φτωχών νοικοκυριών από άδικους πλειστηριασμούς. Μια τέτοια διαμαρτυρία, όμως, μπορεί να θεωρηθεί αδίκημα μόνο σε αντιδημοκρατικά καθεστώτα τύπου Τουρκίας και σε χώρες με σατραπίσκους επικεφαλείς και “ολοκληρωτικές” κυβερνήσεις.

Θυμίζουμε ότι είναι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ξεκίνησε επί των ημερών της κυβέρνησής του το βρώμικο σήριαλ των πολιτικών διώξεων  κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη και άλλων αγωνιστών, που μάχονταν για την προάσπιση της πρώτης κατοικίας, ενώ τη σκυτάλη αυτών των διώξεων έχει πάρει τώρα η κυβέρνηση της Ν.Δ.

Πολιτικοί κύκλοι τόνιζαν ότι είναι εντυπωσιακό και συνάμα εξοργιστικό το γεγονός ότι κανένας από όλους τους καρεκλοθήρες και ψεύτες πολιτικούς που κυβέρνησαν, ξεπούλησαν, έκλεψαν και πρόδωσαν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό όλα τα προηγούμενα μνημονιακά χρόνια και συνεχίζουν και σήμερα να ξεπουλάνε, να κλέβουν και να προδίδουν, δεν έχει κάτσει στο σκαμνί για τα εγκλήματά του και μόνο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός, διώκεται σωρηδόν και εκδικητικά για πολιτικούς λόγους μόνο και μόνο γιατί εγκατέλειψε τις υπουργικές θέσεις για να υπερασπίσει τις αντιμνημονιακές δεσμεύσεις του, για την αντίσταση και  τους αγώνες του ενάντια στα Μνημόνια και την εθνική και κοινωνική λεηλασία και τους αγώνες του ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών και λαϊκής περιουσίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας