Ανέκδοτο! Νέα Δίκη σήμερα Λαφαζάνη από Λιβεριανό fund για παρεμπόδιση πλειστηριασμού!!!

826
Νέα Δίκη αύριο Λαφαζάνη

Θα ήταν ανέκδοτο, αν δεν αποτελούσε όνειδος για το κατεστημένο πολιτικό σύστημα και τη διατεταγμένη Δικαιοσύνη.

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την αδικαιολόγητα και για άλλη μια φορά αναβληθείσα Δίκη του Παναγ. Λαφαζάνη και συναγωνιστών/τριών του τον περασμένο μήνα(19/9) και ο Παναγ. Λαφαζάνης καλείται να καθίσει ξανά στο εδώλιο σήμερα Πέμπτη 7/10 στο τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από μήνυση ενός αγνώστων κεφαλαίων και αγνώστων ιδιοκτητών Λιβεριανού fund, το οποίο κατηγορεί τον Παναγ. Λαφαζάνη ότι ήταν επικεφαλής μεγάλης ομάδας πολιτών, οι οποίοι παρεμπόδισαν και τελικά ματαίωσαν πλειστηριασμό σπιτιού, για το οποίο το fund με έδρα τη Λιβερία ενδιαφέρετο να προβεί σε προσφορά.

Έχουμε ενώπιον μας μια πραγματική βιομηχανία απαράδεκτων και καθαρά πολιτικών διώξεων, (19/9/21, 7/10/21, 20/10/21, 16/12/21 κλπ. κλπ.), που στρέφονται εκδικητικά στο πρόσωπο του Παναγ. Λαφαζάνη και οι οποίες έχουν το εξής χαρακτηριστικό: Όλες μέχρι τώρα, κατόπιν πολιτικής εντολής, αδικαιολόγητα και με διάφορα διάτρητα προσχήματα, αναβάλλονται από μια Δικαιοσύνη η οποία λειτουργεί ως εντολοδόχος των κυβερνήσεων.

Και αναβάλλονται συνεχώς οι δίκες γιατί ούτε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, κατ’ εξοχήν υπεύθυνη για τις πολιτικές διώξεις κατά Λαφαζάνη και άλλων αγωνιστών/στριών, ούτε τώρα η κυβέρνηση της ΝΔ, θέλουν να καταδικάσουν αλλά ούτε να αθωώσουν τον Π. Λαφαζάνη και τους συναγωνιστές του, διότι και τα δύο έχουν πολιτικό κόστος και επιθυμούν να τους κρατούν οιωνοί κατηγορούμενους.

Στο σκαμνί όμως αυτές τις ώρες θα έπρεπε  να βρίσκονται όλοι όσοι πρωταγωνίστησαν τουλάχιστον τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στην χρεοκοπία, την καταλήστευση και τη νεοαποικιοποίηση της Ελλάδας και όχι όλοι όσοι αγωνίζονται για να σώσουν πρώτες κατοικίες φτωχών νοικοκυριών και όσοι μοχθούν για μια αντιμνημονιακή, ελεύθερη, πραγματικά δημοκρατική ανεξάρτητη Ελλάδα, στο δρόμο της παραγωγικής ανάπτυξης και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Όλοι και όλες σήμερα Πέμπτη 7/10, στο τέταρτο πλημμελειοδικείο Αθηνών, πρώην Σχολή Ευελπίδων, Κτίριο 7, Αίθουσα 1, στις 10π.μ. με την απαίτηση να αθωωθεί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και να σταματήσουν οι πολιτικές διώξεις σε βάρος όλων των αγωνιστών για την προάσπιση της πρώτης κατοικίας και μικρομεσαίας περιουσίας των νοικοκυριών και των μικρών επιχειρήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας