ΑΛ.ΑΝΥ.Α: Νέες ποινικές διώξεις κατά των αγωνιστών ενάντια στα διόδια

1306
κατά
Δεν σταματάνε ούτε με σφαίρες.

«Ποινική δίωξη κατά του μέλους του κινήματός μας Τάσου Καραγιώργου από την τροχαία Αφιδνών, (όπως και άλλων συναγωνιστών) για συμμετοχή στο άνοιγμα διοδίων Aφιδνών στις 14/10/2017, άνοιγμα που βασικό αίτημα είχε το σταμάτημα των διώξεων των αγωνιστών που μάχονται στους σταθμούς διοδίων και ΔΙΩΚΟΝΤΑΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΒΟΡΙΔΗ ΠΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ”ΦΙΛΟΛΑΙΚΗ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ», καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α και συνεχίζει:

«Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κλήση σε απολογία έγινε από την καταγραφή των πινακίδων του αυτοκινήτου που βρίσκονταν 100 μέτρα μακρυά από τα διόδια και σε παράδρομο.
Ετσι ξεκινάει ένας νέος γύρος διώξεων κατά αγωνιστών για την δράση τους στα διόδια, από την πιο ύπουλη και καταστροφική κυβέρνηση της μεταπολίτευσης που σφετερίστηκε και εξαργύρωσε αγώνες και σήμερα καταδιώκει και ποινικοποιεί κάθε μορφή αντίστασης.

Η βιομηχανία παραγωγής διώξεων της συμμορίας Τσίπρα με σκοπό να καταστείλει την Αντίσταση, δεν σταματάει να πιστοποιεί να παράγει βρώμα, δυσωδία και αηδία.

Το πόσο αδίστακτοι τυχοδιώκτες, ψεύτες, υποκριτές σφετεριστές και σιχαμερά καθάρματα είναι η συγκεκριμένη συμμορία, πλέον το ξέρουμε, το μάθαμε.

Το πόσο πάτο θα πιάσουν ακόμα, περιμένουμε να το δούμε και δεν θα εκπλαγούμε πλέον ότι και να δούμε από δαύτους.

Το σίγουρο είναι ότι έχουν κατακτήσει την κορυφή της αθλιότητας και της ρουφιανιάς και έχουν ξεπεράσει κατά πολύ όλους τους προηγούμενους ρουφιάνους, κουκουλοφόρους, ταγματασφαλίτες, μαυραγορίτες και προδότες τους οποίους κατήγγειλαν και σήμερα αντικατέστησαν επάξια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας